паниран заек

  • 9 225
  • 4
Имам заек ,домашен.Яла съм такъв паниран и много ми харесва .Някой знае ли как точно се приготвя? Вари ли се предварително?Подправки?
Виж целия пост
# 1
Нарязвяш на порции . Сваряваш до готовност , но без да е разварено и да капе от кокалите . Слагаш само сол . Като се свари месото , аз изливам бульона и оставям месото да изстине и да се стегне . Най-добре е да го свариш днес , а да го панираш утре . Преди паниране го поръсвам с чер пипер .
Панирам с брашно и разбито яйце . Подреждам на салфетка , за да обере излишното олио .
Виж целия пост
# 2
Благодаря  bouquet
Виж целия пост
# 3
А във фритюрник ли да го пържа?
Виж целия пост
# 4
Когато панирам месо независимо какво,първо го сварявам с една глава лук,морков,черен пипер на зърна.Бульона използвам за супа в която слагам картоф и фиде(ориз) и може да застроя по желание.
А месото като го панирам (брашно,яйце,галета) пържа в тефлонов тиган с повечко мазнина.После отцеждам на домакинска хартия.....
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия