Бях обещала да напиша менюто на празника ни /08 юни/, салатите са по-долу, а това е паелята. Не гарантирам, че начина на приготвяне е правилен, но като я ядохме на мен ми изглеждаше така:
Задушава се ориз в малко зехтин и вода, прибавя се миди, скариди, ролца от раци, сварено пилешко месо, настъргани на едро моркови, грах, нарязани на ивички маслини, по някоя друга цяла, шафран, много копър и за ефектност според броя на гостите по една огромна скарида Laughing . Съотношението на продуктите е горе-долу: преобладава ориза, граха, мидите, ролцата от раци и скаридите, по-малко е пил. месо, морковите и маслините. Шафрана е във вид на тънки пръчици, поставят се три-четири направо в ястието за аромат и цвят. Мисля си, че няма да е лошо да се сложи и чаша бяло вино. А, пък иначе страшно си върви и с червено.
Това е черешката в менюто на Бийч бара и ви гарантирам, че е невероятно на вкус и вид Wink  Sign Exclamation
Да ви е сладко, който се престраши да го направи Laughing
Виж целия пост