Хемендекс?

  • 6 568
  • 4
Как точно се прави?Имах една рецепта, но не мога да я намеря.
Първо шунката и след това яйцата ли беше? Thinking
Дайте акъл малко, че съвсем съм изумяла напоследък newsm78.
Виж целия пост
# 1
Майка ми запържваше шунката с масло и след това прибавяше яйцата.А рецептата и беше от годините в Германия,лично аз обожавам хемендекс. Wink
Виж целия пост
# 2
Какво е това? Аз не съм го яла... Embarassed Embarassed
Може ли да дадете рецепта?
Виж целия пост
# 3
Слагаш малко масло в тиган,веднага без да чакаш слагаш и накъсана шунка на малки парчета,леко запържваш и чукаш 2 яйца(за един човек е рецептата,шунката е около 100гр)не ги бъркаш в никъкав случай,а ги теглиш(как да обясня незнам)нагоре надолу,с вилица.Това продължава по-малко от минута,защото иначе става много сухо,а трябва да е сочно.Това е,малко сол и чер пипер по желание.Да ти е вкусно! newsm10
Виж целия пост
# 4
Мерси много, май прили4а на омлет? Wink
Зву4и лесно и вкусно, задължително Ще го пробвам Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия