Питане за чушкопек

  • 2 642
  • 8
Една приятелка ми услужи с чушкопека си. Но, след изпичането на чушките, на дъното му се образува черен загар. Стъргах, но не се махна.
Имали начин "черното" да се махне?
Виж целия пост
# 1
И аз имам чушкопек.След първото ползване се нацапват керамичните плоскости от печенето на чушките.Ама какво от това...Нали е чушкопек?! Изтичат си сокове при печенето,цапа се от запечените люспи......Забърсвам му само емайлираните части отвън.
Този чушкопек на приятелката ти не е ли бил ползван,че се притесняваш,че е изцапан?Не би трябвало да е беличък отвътре,ако е използван....
Виж целия пост
# 2
На нашия чушкопек изпекохме 30 кила чушки.И той има нагар отдолу,ама никой не си е правил труд да го чисти - само яка експлоатация Simple Smile.Не се притеснявай,мисля,че това е нормално!
Виж целия пост
# 3
Абсолютно нормално е да има загар. Няма как да го изчистиш, а и при всяко печене ще се получава така.
Виж целия пост
# 4
Да получава се загар няма начин Mr. Green
Виж целия пост
# 5
Няма начин да няма загар нали е чушкопек , не се тревожи  Peace
Виж целия пост
# 6
Една приятелка ми услужи с чушкопека си. Но, след изпичането на чушките, на дъното му се образува черен загар. Стъргах, но не се махна.
Имали начин "черното" да се махне?
Не е необходимо/винаги се получава почерняване на керамиката от изтеклите сокове/
Почиства се само външната емайлирана част
Виж целия пост
# 7
Благодаря за отговорите, момичета. Понеже не е мой, и за това се притесних.
Виж целия пост
# 8
30 години вече  го ползваме, загара изгаря и после идва нов  и така.  Ако искаш по-малко загар печи чушките без да им махаш семките. Тогава пускат  по-малко сок.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия