Как се консервира месо в буркани?

  • 14 408
  • 5
Искам рецепта за агнешко и свинско месо.Нарязаното месо сурово ли се слага в бурканите и колко време се стерилизират?
Виж целия пост
# 1
Консервирали сме и печено и по често сурово свинско месце. Печеното направено на пържолки ,печени без мазнина. Овкусени с подправки и варим 2 часа. Агнешко до сега не съм правила. А и от баба знам че месото най сигурно е стерилизирано в буркани за 2 часа от завирането. Заешкото като специфичност не се изкисва а само се отцежда за 12 часа и пак толкова за варене.
Виж целия пост
# 2
Консервирала съм телешко, във всеки буркан слагах сол, черен пипер и дафинов лист, месото нарязано на парчета сурово затваряш и аз го варих 4 часа  Peace
Виж целия пост
# 3
От баба ми знам - за пилешко и свинско -
първо се запържва, леко посолено, реди се в буркани,
слага се чер пипер и дафинов лист за аромат,
затворените буркани се варят 2 часа.
Виж целия пост
# 4
Майка ми вари месото по 3 часа - за по-сигурно. Simple Smile
Виж целия пост
# 5
виж и тази тема  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия