Кое топено сирене не се "пресича"?

  • 4 379
  • 18
Научих страхотна рецепта за пържоли с топено сирене, маслини и бяло вино. Вкусът е невероятен, прави се бързо и лесно. Само дето не уцелих какво сирене да сложа. Стана едно такова... като пресечено. Та питам ви вас - кое от всички предлагани на пазара топени сирена не стават на буци в сос?
Виж целия пост
# 1
Правила съм го с топено сирене на Роса - не става на буци.
Виж целия пост
# 2
Странно ... Досега не ми е ставало на буци . Ползвам най - често "Роса" и "Lactea" ...
Да не би да го печеш повече от необходимото ? На топеното сирене съвсем малко му трябва .
Виж целия пост
# 3
Не ми се е случвало досега да ми се пресече топено сирене....
Използвала съм Жоси,Лактея....И каквото ми попадне в магазина от тези в кутиите,дето са на триъгълничета.....
Виж целия пост
# 4
Правила съм го с топено сирене на Роса - не става на буци.
Peace
Виж целия пост
# 5
Аз слагам на Президент,не ми се е пресичало.
Виж целия пост
# 6
Аз слагам Родопчанка, също не ми се пресича  Peace
Виж целия пост
# 7
предполагам,че повечето топени  сирена на пазараса с много добро качество,но аз веднъж правих пържоли със сметанов сос и сложих сирене "жоси" и ми стана соса един такъв като пресечен,иначе пък беше вкусен Simple Smile
Виж целия пост
# 8
Често ползвам, но го добавям в самия край на готвенето и не ми се е пресичало досега.
Виж целия пост
# 9
Момичета, за да не ви остава на буци сиренето трябва да не е пушено, да е само топено. Токаго е топено натурално, то си се разтапя в соса и става страхотно. Ако е топено пушено се се топи. Пробвай с топеното на Жоси.
Виж целия пост
# 10
Момичета, за да не ви остава на буци сиренето трябва да не е пушено, да е само топено. Токаго е топено натурално, то си се разтапя в соса и става страхотно. Ако е топено пушено се се топи. Пробвай с топеното на Жоси.
Правила съм и с пушено, не ми се е пресичало Thinking
Виж целия пост
# 11
Аз взимам топено сирене Добрев, не съм имала проблем  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 12
Научих страхотна рецепта за пържоли с топено сирене, маслини и бяло вино. Вкусът е невероятен, прави се бързо и лесно. Само дето не уцелих какво сирене да сложа. Стана едно такова... като пресечено. Та питам ви вас - кое от всички предлагани на пазара топени сирена не стават на буци в сос?


Буците не означават пресечено... Буците по-скоро ми говорят за неразтопено.
При пушено сирене разтапянето става по-бавно от колкото при обикновеното топено сирене, но и то се разтапя. До сега не съм имала пресичане на сместа.

Мисля си и за друго - комбинацията между вино и топеното сирене, по скоро тя е рискова. Не заради друго, но виното, ако е отворено отдавна и понакиселява, то може да пресече сиренето... Peace
Виж целия пост
# 13
Научих страхотна рецепта за пържоли с топено сирене, маслини и бяло вино. Вкусът е невероятен, прави се бързо и лесно.

Моля, сподели тази апетитна рецепта и с нас! Laughing
Виж целия пост
# 14
Аз използвам Президент и досега не се е случвало да се пресече. Но на мен и  моето семейство ни е по вкусно когато използвам пушено топено сирене, затова готвя предимно с такова.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия