Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Първата учителка

  • 8 110
  • 37
Мили момичета едва ли има някоя от вас поне веднъж в забързаното си ежедневие да не си е спомняла за първи клас и първата учителка.Сега когато големият ми син е първокласник все по често се сещам за моята първа учителка,която никога няма да забравя.Редом с родителите тя е човекът който има голяма заслуга за бъдещето на едно дете.Ето защо мисля че тук е мястото всяка от вас която иска може да спомене своята първа учителка.Моята се казваше Мария Пелтекова-нека е жива и здрава и много голямо БЛАГОДАРЯ!!! smile3501
Виж целия пост
# 1
Хубава тема, едно браво Roxette, че си се сетила, така ще се върнем години назад и ще си припомним и нашите вълнения и притеснения когато сме прекрачили прага на училището, за човека които за пръв път ни е подал ръка на този "праг" - за мен беше Капка Шапкова. Имах един учител - Кидиков които веднъж беше казал "Най лошото за един учител и родител е когато забрави, че и той е бил ученик", тези негови думи съм ги запомнила и сега когато започна да изисквам (понякога повече от необходимото) от моя третокласник си спомнят неговите думи и се поставям на мястото на сина ми. Така, че нека си припомним не само първия ни учител, а всеки учител които е оставил някаква следа и винаги ще го помним. Другия ми учител, които никога няма да забравя, които ни учеше не само на знания, а винаги ни е съветвал за каквото и да било дори и години след като завършихме училище е Николай Радев.
На всички тях едно огромно благодаря.  bouquet
Виж целия пост
# 2
Поздравление за темата!!!!!!  bouquet
Моята първа учителка беше Другарката Даскалова-прекрасен човек ,прекрасен  преподавател ,нямам думи да изкажя благодарноста си към нея за всичко ,което получихме като знание тогава.За децата :Все още на сина ми е госпожа Момчилова ,незнам дали има по добър преподавател от нея  bouquet,а за дъщеря ми беше Златева
Виж целия пост
# 3
  bouquet за моята другарка Докова.
Виж целия пост
# 4
Искам да благодаря на любимите си учителки - не са първи, но са много важни за мен. Учителката ми по математика - Наташа Чорбаджийска и по биология - Братоева. Хора, които не се боят, че ще загубят авторитет скъсявайки дистанцията.
Виж целия пост
# 5
"Най лошото за един учител и родител е когато забрави, че и той е бил ученик"

Невероятна сентенция Peace и вярна и мъдра!

Първата ми учителка беш невероятна жена - освен едно огромно БЛАГОДАРЯ друго надали бих могла да кажа!!!

Митра Воргова се казва първата моя учителка    bouquet  bouquet  bouquet
Виж целия пост
# 6
Моята първа учителка се казваше другарката Каменова. Тя ме научи на много неща.  Heart Eyes
Много ми стана мъчно когато преди десетина години видях некролога й. Беше си отишла твърде млада  Cry
Виж целия пост
# 7
Другарката Стоянова-24 соу "П.К.Яворов".  bouquet newsm51
Виж целия пост
# 8
Ще дам и предложение . Ако искате освен първата учителка , нека да споменем и училището . Така може би ще стане доста интересно , а дори ще си намерим и съученици . Моята първа учителка е другарката Гюмишева . 27 СОУ " Георги Караславов" - "Люлин ".
Виж целия пост
# 9
Моята първа учителка се казва Радка Щерева.   bouquet
Научи ме на много хубави неща.
Виж целия пост
# 10
Рoxette поздравление за хубавата темичка.  bouquet
Аз учих в уч-ще "Ангел Кънчев"с госпожа Великова.
Виж целия пост
# 11
Първите ми учителки бяха две, едната ни преподаваше сутрин, а другата следобед ,Другарката Йорданова по математика и Другарката Милчева по литература , прекрасни учителки ,много ,много им благодаря   bouquet за това на което са ме научили в първите толкова важни години от съзнателния ми живот. Поклон пред тази благородна професия и хората който я упражняват.
Виж целия пост
# 12
А на мен първият ми учител беше другарят Русинов.
Виж целия пост
# 13
Прекрасна тема, благодаря!  bouquet Винаги с любов си спомням за моята първа учителка Ялъмова (учих в ОУ "Гани Ганев" - Бургас). Често се питам къде е сега, какво прави, дали годините дадоха отпечатък или е все така лъчезарна и добра... Едно огромно благодаря!
Виж целия пост
# 14
 Моят първи учител беше Другарят Сираков(трудно ми е да сложа господин отпред, ще ме извините, така си го спомням). Имах и още една учителка, но факта, че спомените за нея са доста бледи говори много.
 Страхотен човек и  учител. Той беше преквалифициран военен - ама явно си беше намерил мястото. Даде ни страхотно много. Подхода му беше абсолютно неприложим от другите учители.
 Учил е и баща ми и мен. На погребението му дойдоха ученици от всички випуски.
 
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия