въпрос за шницели-панировка

  • 3 496
  • 6
Эдравейте. Искам да направя шницели ,но незнам каква трябва да е панировката .Вие как ги правите? 
Виж целия пост
# 1
За мен шницел не е от кайма,а от тънко начукано и овкусено месо....Панировката е брашно,яйце,галета...
Виж целия пост
# 2
Ами аз ги овалвам само в яйце и галета и става много вкусно. Понякога правя двойна панировката, друг път единична. Специална панировка за шницелите не забърквам.
Зарко не е уточнила за какъв шницел става дума.
Виж целия пост
# 3
Само в разбито яйце потапям и пържа - това всъщност се отнася за готово купените шницели, а те са си оваляни в галета (като чуя шницел и го свързвам с полуфабрикатите от магазина Joy)
Виж целия пост
# 4
Правя ги само с яйце и галета Peace
Виж целия пост
# 5
Яйце-галета-яйце-корнфлейкс от по-обикновения, с мед например. Стават хрупкави и леко сладки  chef
Виж целия пост
# 6
За мен шницел не е от кайма,а от тънко начукано и овкусено месо....Панировката е брашно,яйце,галета...
Напълно вярно. Grinning

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия