Мога ли да спася едно горчиво ядене?

  • 2 662
  • 4
Здравейте, сготвих пиле в бяло вино по една многообещаваща рецепта, но в нея имаше една подправка, която не ми беше ясна ( тим), купих специално тим , но явно прекалих доста, защото яденето е горчиво. Доста.
Въпросът ми е, дали мога да сложа нещо в соса, което да убие горчивината или да го хвърлям?
Виж целия пост
# 1
Тим е чубрица  Simple Smile
Разреди го и направи по-голямо количество.
Виж целия пост
# 2
Ох,  колко съм застреляна Rolling Eyes.. Ще го раздедя, разбира се...

Иначе, за този тим чета досега, че било градинска мащерка. Да му се невиди и подправката.  Sick
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/33/Thyme-s … x-Thyme-spice.jpg
Виж целия пост
# 3
Мащерката и чубрицата са близки по аромат и взаимнозаменяеми.
Виж целия пост
# 4
Thyme е мащерка( чубрица е savory) и на Блонди идеята е добра.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия