Как да съхраня шунка и меки колбаси?

  • 1 452
  • 9
Мирна и здрава 2009-та на всички!
Чудя се как да запазя шунката и меките колбаси, с които явно се презапасихме преди празниците без да ги замразявам, така че да останат свежи няколко дни.
Не зная как го правят в магазините, че винаги изглеждат добре. При мен горната част на нарязаните колбаси изсъхна, а ме е страх да ги слагам в найлон или фолио - да не започнат да лепнат. Ако някои знае, моля да помага.
Виж целия пост
# 1
Малотрайните колбаси започват да лепнат когато им мине годността - това е неизбежно. Завий ги с домакинско прозрачно фолио и ги яжте бързо, понеже все пак са малотрайни.
Виж целия пост
# 2
Хартия /амбалажна/.
Виж целия пост
# 3







Аз ползвам съдовете Tupperware - в тях всичко се съхранява
3-4 пъти  пъти по-дълго от обикновенно съхранение.
Като пример - нарязана маруля (без подправки) ми издържа 5-6 дни без да се променя.
Виж целия пост
# 4
Ще трябва по-бързо да ги консумирате. И аз тези дни ще правя само гювечета и спагети пак поради същия проблем с малотрайните месни изделия.
Виж целия пост
# 5
Бързо ги хапвайте Mr. Green
Виж целия пост
# 6
Аз ползвам съдовете Tupperware - в тях всичко се съхранява
3-4 пъти  пъти по-дълго от обикновенно съхранение.
Като пример - нарязана маруля (без подправки) ми издържа 5-6 дни без да се променя.

 Къде се продават тези съдове, имат ли специализиран магазаин ?
Виж целия пост
# 7








Аз ги ползвам от 10 г. - продават се чрез дистрибутори.
Бях дистрибутор до преди 3 г.,но ако те интересува ми звънни на скайпа - ще ти обясня по-подробно.
Виж целия пост
# 8
Най-добре купувай по-малки количества, но аз съхранявам останалите ми в кутии в хладилника или в чинийка с фолио отгоре.
Виж целия пост
# 9
Замразявам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия