Домашен оцет?

  • 769
  • 1
Първо, ЧНГ на всички! Да е мирна и успешна 2009!
И на въпроса: Покрай празнишното шетане открих една бутилка домашно вино, забравено и аз незная от кога. Като го отворих ми намириса на вкиснато и си помислих че мога да си направя домашен оцет от него.
Дали се изисква нещо специално да добавям или ако го оставя на топло то само ще си стане на оцет???
Виж целия пост
# 1
 Ами аз  мога да ти кажа  това  което  си  спомням  4е  правеше  баба  на  село   когато  се    слу4ише  да  забравим  някое  шише  с вино да  вкисне  просто  го  оставяхме на топло        да  довкисне  и  да  си  стане  на  оцет  .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия