Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ужасно нещо ми се случи-апел към всички!

  • 2 162
  • 29
Не знаех къде да пиша,но трябва да Ви споделя-тази сутрин щяха да ни убият до като чакахме да пресечем с детето.Две коли се удариха и полетяха към нас-банална за жалост ситуация,но шокираща.Парче ламарина ме удари през краката,добре,че бях гушнала детето иначе щеше да му отнесе главата.В момента е много стресиран,а е само на 4г.  От сърце и душа като майка Ви се моля-МИСЛЕТЕ! Бъдете разумни-последствията са страшни. Колата не е убежище и никой не е защитен мислейки,че я контролира и на него няма да се случи.ЦЕНЕТЕ ЖИВОТА! Мислете за хората около Вас.От сърце си пожелавам-да бъдем по-добри,по-толерантни и по-търпеливи.Помнете-всички ще стигнем там на където сме тръгнали,но нека е в добро здраве,цялост и невредимост-иначе преждевременно ще стигнем там,където още не ни е мястото! Благодаря-ползотворен ден на всички-с обич-Цеци и мама Роза Grinning
Виж целия пост
# 1
   И на мен ми се е случвало,и на още много хора. И въпреки всичко нещата не се оправят,напротив,влошават се. Докъде ли ще стигнем по този начин?
  Всеки шофьор е длъжен да спре пред пешеходна пътека,длъжен е! Не пешеходецът трябва да чака,а шофьорът! А много малко шофьори го правят!
 И друго съм забелязала. Че жените по-рядко дават предимство на пешеходците,откоколкото мъжете. За съжаление,това са фактите.
Виж целия пост
# 2
Отвретителна ситуация...хубавото е, че вие сте здрави с детето.Безумията по пътищата ни няма да спрат докато има идиоти, които не ценят живота.
Виж целия пост
# 3
Всеки шофьор е длъжен да спре пред пешеходна пътека,длъжен е!
Да за съжаление, това правило важи само в цивилизованите европейски държави.Ние не сме в това число.При такива варвари по пътя и символични глобички това няма как да се случи.
Виж целия пост
# 4
За жалост шофьорите в Б-я наистина прекаляват, особенно в София. На мен ми правят силно впечатление, светофарите. Тъкмо тръгнеш да пресичаш и вече е червено. Тук в Испания имаш време 3 пъти да пресечеш докато се превключи. Освен това на пешеходна пътека винаги дават предимство на пешеходците.
Днес трябва да празнуваш....непомня как беше думата. Абе почерпи за здраве и това е. Laughing
Виж целия пост
# 5
Аааааааааа почерпих целия етаж-свекървата щеше да получи удар,а аз все още размишлявам.Знам,че е безсмислено,но се чудя колко търпение сме събрали за да се примиряваме с несправедливостите около нас.Хубава е фразата-обичам родината,мразя държавата,но май е време да разберем,че ние сме държавата.Да спрем да сочим с пръст и да търсим вина,а всеки да се опитва поне да променя нещата около себе си.
Виж целия пост
# 6
Благодари на Бог, че сте живи!  Hug Преди време и аз имах не малко стресираща случка, така че знам, че дори и само с уплаха/стрес да сте се разминали, не е никак малко..  Confused
Виж целия пост
# 7
Ако си вярваща, отиди до някоя църква и запали свещичка за теб и за детето.
Ако сметнеш за необходимо, може и курбан да си правиш.
Виж целия пост
# 8
Ако си вярваща, отиди до някоя църква и запали свещичка за теб и за детето.
Ако сметнеш за необходимо, може и курбан да си правиш.
Имам свещички,които си донесох от Божи гроб-сега гори една от тях.Срамувам се ,че чак сега си давам сметка каво преживяват хората-винаги съм била съпричастна,но сега усещането е съвсем реално.
Виж целия пост
# 9
Съжалявам за случилото ви се. Добре, че сте здрави.
За съжаление такива случки не са само български патент.
Това лято със съпругът ми обядвахме навън, пред очите ни един чичо нещо си оплете краката до педалите докато паркираше, помете 3 велосипеда, които бяха паркирани зад него, вместо спирачка в паниката натисна газ, премина през една дървена бутка(празна в момента, слава Богу) и се спря с гръм и трясък във витрината на един магазин Tired. Действието се развива в Германия.

Винаги съм се чудела защо пред пешеходни пътеки и около спирки не се поставят от онези бетонни конуси, които чат пат ограничават пешеходните зони - според мен това е едно много хуманно, нескъпо и доста ефективно решение на проблемът с летящите към спирки/пътеки автомобили newsm78.
Виж целия пост
# 10
Права си-дано бетона издържи напъна на безрасъдството Laughing
Виж целия пост
# 11
Миналата година, едно 17г момче си отиде така нелепо, чакайки на автобусна спирка... Praynig
Виж целия пост
# 12
То едно да беше.
Виж целия пост
# 13
Съжалявам за това, което ти се е случило. Същото ми се случи и на мен, но за щастие бях на 1 м от колите. Да точно тази сутрин на пресечката на Теодосий Търновски и Св. Наум. Блъснаха се завъртяха се, единия е смазан отпред до неузнаваемост - на другия задницата се посмачка - единия се удари във знака на пешеходната пътека - аз побягнах в противоположна посока, мислех си че мога да пострадам при завъртането. Така се притесних - още треперя. Съжалявам и те разбирам напълно, защото и аз в 9,30 изживях подобен ужас, може би по-малък - защото бях сама, а ти си била с детето. Радвам се че сте се отървали само с уплаха (ивинявам се ако съм писала не много смислено, но просто не мога да си подредя мислите вече няколко часа)
Виж целия пост
# 14
Само се радвай, че малкия е жив и здрав. На онова дето питаше една съфорумка по-горе му викат курбан за здраве - покани макар и двама приятели у вас и хапнете и пийнете. И внимавайте занапред - тук закона не се спазва!  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия