Каша от овесено брашно

  • 1 422
  • 3
Как приготвяте каша от овесено брашно? Трябва ли да се накисва брашното по същия начин, както домашно проготвеното оризово брашно? Има ли някакви особености изобщо при приготовлението на тази каша, които бихте споделили с мен? Simple Smile Grinning
Виж целия пост
# 1
Аз накисвам всички брашна и ги правя по един, и същ начин. От овесено конкретно не съм правила.
Виж целия пост
# 2
На мен овесеното ми е купено и тъй като ми предстои въвеждане на глутен, се зачудих дали има нещо специфично, както е накисването на домашно проготвенто оризово брашно...

От отговора ти излиза, че мога да накисна и купенето овесено брашно...
Виж целия пост
# 3
 И аз не съм използвала такова брашно, но по-принцип се накисват пълнозърнестите продукти за по-добро усвояване на полезните вещества, така че и това брашно най-вероятно е по-добре да се накисне преди употреба.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия