силиконова тава

  • 4 075
  • 15
може пи някой дами каже какво представрява силиконова тава как се използва на колко градоса издържа  и ако може иснимка да я видя нямамси на представа как изглежда
Виж целия пост
# 1
A не може ли някой първо да те научи на правопис? Rolling Eyes
Виж целия пост
# 2
Ето силиконови формички: http://store.bonapeti.tv/index.php?main_page=popup_image&pID=571 http://store.bonapeti.tv/images/medium/forma_Bavarese_SF051_MED.jpg http://www.xcerx.com/imc/muffin%20003.jpg http://dnl.alp.ru/7ya-photo/566/1148318840566.jpg http://media.laredoute.fr/product/picture/29158473o_aix.jpg
Мисля, че издържат до 250градуса, ако не се лъжа. Лесни са за почистване и са много удобни, аз имам вече 5-6 различни силиконови формички за печене и съм много доволна.
Виж целия пост
# 3




Естел,първият линк на Тапервер,не е силиконова форма,а форма за желиране.
Тя не става за фурна.
Ето това е силиконовата им тава http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10226570
която ползвам от повече от 5 г.
Всички силиконови форми са удобни с това,че не се нуждаят от намасляване и набрашняване.Самите тестени произведения получават  гладка повърхност след опичане и
много лесно се изваждат - без да залепват (ако са с качествена изработка).
Виж целия пост
# 4
аз пък хич не бях доволна от такава тава.
размеква ми се из ръцете и освен това не се почистваше лесно, изхвърлих я Rolling Eyes
Виж целия пост
# 5

Естел,първият линк на Тапервер,не е силиконова форма,а форма за желиране.
Тя не става за фурна.
..........

Ок, коригирах се.  ooooh!
Виж целия пост
# 6
На самата форма трябва да стои отметка до колко градуса издържа при печенето или замразяването.. аз лично има няколко ..в началото ползвах много често..сега рядко върнах се към традиционните стари форми .. силиконът след години потъмнява ..не се почиства.. но въпреки това има доста скъпи форми от силикон които си заслужават ...

Снимка.. но на каква форма..за пай.. тарта,.. мъфини .. просто пекарски лист от силикон.. за кекс.. има толкова видове ..може да отвори сайта на  http://www.kaiser-backform.de/backzubehoer/backhelfer_113.html?s … 823-4CB9DA44C354}

i tuk ima голяма разнообразие на подобни форми
Виж целия пост
# 7
А колко струва долу горе форма като тази, която е показала рени55. И аз наскоро чух, че имало такова "животно".
Виж целия пост
# 8
Само тестени неща ли печете в силиконовите тави? Примерно една мусака или огретен  не може ли да се извърти в силиконова тава?
Виж целия пост
# 9







Мия,моята е мноооого скъпа   89 лв.( преди 5 гг.)- в момента е 111 лв.
Е=мс, може,всичко може да се прави в тях.
Виж целия пост
# 10
аз също съм доволна от силиконовите си формички Peace
Виж целия пост
# 11
Охоо, много са скъпи! Според мен това не е оправдан разход. Не бих дала толкова пари за една тава, освен ако не я сложиш празна във фурната и не я извадиш пълна  Grinning
Виж целия пост
# 12





Има и китайски - ноември си купих от Джъмбо къдрава форма за кекс с дупка за 10 лв. и още не се е развалила и съм доволна от нея (за сега).
Има някаква полска    форма за кекс струва 26 лв.(на Кр.село).,но тавичка не съм виждала.
Виж целия пост
# 13
Мия,моята е мноооого скъпа   89 лв.( преди 5 гг.)- в момента е 111 лв.
Е=мс, може,всичко може да се прави в тях.

Боже  ooooh!,каква е тази тава за толкова пари? Аз днес гледах най-различни силиконови форми на Джейми Оливър за по 13-15 евро и ми се видя скъпо. На LaChief са по 10 евро и са много хубави, от опит казвам, но незнам в Бг дали ги предлагат. Има и за по 5 евро други, но не ги знам колко добри са.
Виж целия пост
# 14
И аз си купих една от евтиите за 5/6 лв. Пекох в нея няколко пъти кекс, но много се гъне и не ми е много удобна. newsm78
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия