Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

за вградените фурни

  • 617
  • 4
Момичета,нова съм във форума.Предстои ми смяна на кухненските шкафове и електроуреди и ми се ще да си купя фурна за вграждане.Фурната,която ползвам сега не е вградена и на нея има отвор,през който излиза парата при готвене.А как стои въпроса при вградените,къде отива парата/искам над фурната да вградя и микровълнова/?
Виж целия пост
# 1
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=157228
Вече има такава тема.
Тук също е описано как става охлаждането.
http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=2&i=10
Виж целия пост
# 2
Не е нужно ти да се тревожиш за този проблем. Фирмите-производители на бяла техника и на кухненско обзавеждане са измислили всичко! Просто обясни на мебелистите как искаш да са ти разположени уредите.
Виждала съм такава комбинация. Не е невъзможно.
Виж целия пост
# 3
eli4ka73, знам за какво говориш. Много красиво изглежа, когато фурната и микровълновата са вградени една над друга, особено ако си подхождат като дизайн и визия  Wink

Иначе, ето тук http://leksgroup.com/l_bg/?s=2&i=31 можеш да получиш още допълнителна информация  Hug
Виж целия пост
# 4
Сега се сещам, че някъде бях видяла фурна и микровълнова една над друга, но първо е микровълновата, а после фурната. При мен са обратно и е късно да променям, защото кухнята ми ще се монтира след няколко дни, но ти си помисли как ще ти е най-удобно.
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия