Начин как да сварим месото по бързо-телешко,свинско

  • 10 685
  • 21
Месо-телешко,свинско -го намазвам с киви и го оставям за 10 мин да престои.Не повече защото се казва направо.После го мия и го варя.Вари се много бързо.Телешкото ми става за 30-40мин. Hug
Виж целия пост
# 1
Домашната кокошка я варя с една лъжица ракия.
Така варя и телешкото месо.
Виж целия пост
# 2
Телешко само в тенджера под налягане Peace
Виж целия пост
# 3
Телешко винаги варя в тенджера под налягане,свинско според зависи какво ще готвя,но и него варя така.
Виж целия пост
# 4
Тенджера под налягане,за 30 мин имам разпадащо се месо.... Peace
Виж целия пост
# 5
Интересно за кивито  Thinking

Не повече защото се казва направо.

Т.е.?  newsm78
Виж целия пост
# 6
Интересно  Thinking
Иначе, и на мен тенджерата под налягане ми е незаменима, особено за телешкото.
Виж целия пост
# 7
Киви, папая, суров ананас, пъпеш - всички те съдържат протеинни ензими - всички са подходящи за марината на месо, но трябва да се внимава с времето - да не се прекали
http://receptibg.com/advise.php?aId=31
Виж целия пост
# 8
Интересно за кивито  Thinking

Не повече защото се казва направо.

Т.е.?  newsm78

Кашва съм искала да кажа  ooooh!
Иначе това за ракията,май само аз не съм го знаела.Споделих на мижа ми преди малко,а той ми каза"Да,и аз го знам.Ти не си ли чувала?" Laughing
Виж целия пост
# 9

Кашва съм искала да кажа  ooooh!

А кашва какво е?  newsm78
Виж целия пост
# 10

Кашва съм искала да кажа  ooooh!

А кашва какво е?  newsm78
предполагам е нещо като "разкашква".
Виж целия пост
# 11
Кашва и кашка използва и свекърва ми. Няма принципно такива думи  Simple Smile

Тенджера под налягане не ползвам - не ми допада тази експресна технология на приготвяне; не е здравословно; определено  Confused
Виж целия пост
# 12
защо не е здравословно готвенето в тенджера под налягане?
Виж целия пост
# 13
Блонде,заблуждаваш се,че не е здравословно готвенето в тенджера под налягане....
Просто в тенджерата под налягане нещата се сваряват по-бързо,защото няма откъде да излезе парата.Тя остава вътре в тенджерата,благодарение на капака.От натрупаната пара се образува налягането и тя спомага за по-бързото увиране на продуктите...Няма нищо вредно...
Виж целия пост
# 14
аз също използвам тенджера под налягане за да сваря бързо месото newsm78
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия