Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Имам нужда от добър онколог и хурург в София!

  • 1 288
  • 1
Здравейте! Вчера пуснах темата в "Здравословни проблеми, ...", но явно тук и е мястото. Надявам се някой да има информация!
Благодаря!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=376042.0
Виж целия пост
# 1
Здравей!Моята дъщеря имаше подобен проблем.Нейното образувание (тоест едното,защото тя имаше три) се намираше под лявата челюст.Беше на 11 месеца когато се тръгна от лекар на лекар,но за толкова малко дете никой не даваше категорично мнение и решение на проблема.Направихме скенер,който обаче не беше достатъчен.Минахме през стоматологичния факултет(лицево-челюстна хирургия) при доц.Коларов.Там всеки петък от 10:00ч. има комисия с лекари.Общо взето не се наеха да я оперират защото е много малка а решиха да я наблюдават.Да но тумура растеше и минахме на УНГ в Исул при доктор Рангачев.А от там при проф.Бобев (най-добрия детски онкохематолог в Б-я).За съжаление и той каза че без биопсия не може да се каже нищо.Прати ни при проф.Бранков в Пирогов (детска хирургия) и този месец ни оперираха.Оказа се хемартом-доброкачествено образувание.От тук натам ще видим.Ако прецениш ще ти дам координати на лекарите,нищо че са педиатри.Пиши ми на лични.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия