Търся упътване за ползване на ренде BÖRNER

  • 2 767
  • 10
Много се колебаех дали темата е за тук или за Нашият дом. Ако мод прецени, нека я премести и ме извини за това, че създавам работа, но въпросът ми е:
Къде мога да намеря упътване за ползване на ренде BÖRNER? Купих си едно ренде, което е от този тип и няма упътване. Мен, по-конкретно, ме интересува как с различните приставки се режат различни форми. Търсих в нет-а, но нищо няма. И в страницата на wsteleshop няма упътване.
Благодаря предварително за помощта Hug
Виж целия пост
# 1
Ами различните приставки са с различна ширина на остриетата. По този начин се режат различни форми.
Виж целия пост
# 2
Аз го имам от много отдавна,даже не помня от кога.Най-просто обяснявам:изпробваш всички приставки да речем с 1 картоф и виждаш какви форми и големина се получават при рязането.Иначе е незаменим помощник.Всяка вечер правим салати и ако не е то, забрави....Внимавай ,че е много остро затова ползвай докато свикнеш шапката за предпазване на ръката.И честито придобивка.
Виж целия пост
# 3
Аз го имам от много отдавна,даже не помня от кога.Най-просто обяснявам:изпробваш всички приставки да речем с 1 картоф и виждаш какви форми и големина се получават при рязането.Иначе е незаменим помощник.Всяка вечер правим салати и ако не е то, забрави....Внимавай ,че е много остро затова ползвай докато свикнеш шапката за предпазване на ръката.И честито придобивка.
Благодаря, akcent! Ширината и жулените са ми ясни, само за кубчетата не съм много сигурна. Предполагам, ако направя няколко разреза успоредни на острието ще се получат  newsm78 Най-вече заради формите, различни от слайсовете и пръчиците, ми е интересно да видя упътване, но в крайна сметка, може и пробвам, както ми предлагаш (когато ми остане време).
Виж целия пост
# 4
Ако случайно открия упътването ,ще ти пиша на лични zvanche
Виж целия пост
# 5
 Hug
Виж целия пост
# 6
Аз го ползвам за зеле основно, едната приставка за салата, другата за готвене, супер става, лук на дребно и на шайби също, но картофи за мусака например, не мога. Ако някой е уцелил как става да казва
Виж целия пост
# 7
Благодаря, akcent! Ширината и жулените са ми ясни, само за кубчетата не съм много сигурна. Предполагам, ако направя няколко разреза успоредни на острието ще се получат  newsm78

Не успоредно, а перпендикулярно.  Wink
Виж целия пост
# 8
Кубчета се правят като се прокарва продукта първо отдолу нагоре, завърта се на 90 градуса и се прокарва през ножа от горе надолу. Дано стана ясно.
Виж целия пост
# 9
На мен пък ми "запецват" продуктите при рязане...По-скоро се мъча докато режа. При вас така ли е?  newsm78
Виж целия пост
# 10
Имах го някъде но не ти е нужно. Кубчетата са лесни, само малко ти се откача ръката от въртене.

* Плъзгаш зеленчука надолу през остриетата
* Завърташ на 90 градуса и дърпаш нагоре като прекарваш зеленчука отново през остриетата
* Отново завърташ на 90 гардуса и плъзгаш надолу.

Това е цялата философия. Пробвай! Аз кубчетата ги ползвам май предимно за краставицата за таратор.

Не ми запецват продуктите и не се мъча, Бьорнера ми е пръв помощник в кухнята. Трябва малко свикване Джиджа.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия