Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

има ли абонати на клиника Вела в Пловдив?

  • 7 043
  • 13
Здравейте Пловдивски майчета искам да попитам има ли някоя от вас ,която е абонат на клиника Вела.Ако може да ми дадете информация за лекарите в нея и колко струва абонамента.Благодаря ви предварително.  bouquet
Виж целия пост
# 1
Здравей, ние сме абонати на клиниката и аз съм много доволна. Ние си имамем джи пи, но след като се преместихме в Пловдив от малко населено място видях какво значи да се чудиш кой да ти прегледа детето в събота/неделя или вечер. Джи пи то си взема шапката и си заминава извън града или някъде другаде и ти казва " Ела в понеделник". Всички джи пи та работят на смени, ако детето е болно висиш и чакаш на едни опашки в поликлиниката с часове, уж са ти дали някакви телефони на бърза помощ, която била обслужвала пациентите когато лекарката я няма, но може ли човек да звънне на Бърза помощ за хрема с кашлица например?
Така след един бронхоспазъм се озовахме във ВЕЛА. МНОГО СЪМ ДОВОЛНА. Никога не предписват антибиотици за щяло и нещяло. Има досие в компютъра за всяко дете, можеш да се обаждаш по всяко време и най-важното е, че 24 часа в денонощието има дежурен лекар и след 7 вечерта идват и на домашно. Таксата е 25 лева ( но мисля, че скоро щяха да я увеличават на 30 лева, но аз предплатих за цялата година, така че ми излезе по 25). Ако имаш две деца, таксата е като за едно. Полагат ти се неограничен брой прегледи и изследвания, ако се наложи. Единственият недостатък е, че лекарите са различни, но аз съм доволна от всички. Нямам претенции кой ще ни преглежда, но с много добри впечатления съм от д-р Михайлова. Питай, ако има нещо още.
Виж целия пост
# 2
Записвам се да следя темата. Информация би ми била полезна.
Виж целия пост
# 3
Записвам се да следя темата.
Виж целия пост
# 4
А има ли някой, който ходи в клиниката? Освен нас?  Laughing Laughing
Виж целия пост
# 5
Да и аз съм там записана и съм много доволна. Аз всеки път си хода при един и същи лекар, защото съм много доволна от него. Ходили сме и при другите и те са добри. След една случка с детето при която личния не откри че имаме бронхит и ми вика а нищо му няма, аз веднага в клиниката и там двете лекарки които бяха на смяна го прегледаха и твърдиха бронхит. За пореден път се убедих че личния ще го ползвам само за ваксините.
Когато бяхме болни ни изписаха АБ, след като видяха че положението не се променя с леките лекарства. Гледат максимално да не товар-ат детето с лекарства ако не се налага.
Прегледа не минава за 5 мин, а ти преглеждат детето като хората. Обясняват всичко за което питаш и даже ти казват някои неща и да не си ги питала
Виж целия пост
# 6
да питам мамите които ходят във вела там попълват ли докторите личния картон на детето или кои по принцип трябва да го попълва
Виж целия пост
# 7
Няма личен картон, а има файл с номер и всеки път вкарват инфо за детето - какво му е състоянието, лечение, дати и т.н.
Виж целия пост
# 8
Няма личен картон, а има файл с номер и всеки път вкарват инфо за детето - какво му е състоянието, лечение, дати и т.н.
а като ходите във вела ходите ли на педиатър по зк ваксини слагат ли във вела
интересувам се понеже ходим във селаната на преглед а педиатърката която ни е по зк не иска да попълва картона на детето понеже не го водим при нея а само когато трябва да слага ваксина и затова
благодаря ви
Виж целия пост
# 9
Ами аз лично за ваксини го водя при Джи пи то, а за всичко останало във Вела. По принцип джи пи е длъна да нанася извършените имунизации в здравната книжка и имунизационния паспорт на детето. Ако ви откаже - веднага инормирайте РЗОК в Пловдив да и сложат една глобичка, да видим какво ще прави после. ХЕИ също могат да я глобят. В договора с ВЕЛА пише, че извършват и профилактични прегледи, така че смятам, че попълват такъв картон. Но моят мъж е на четири и всъщност аз нося едни листове от профилактични прегледи в детската градина, където ги събират. Но още не съм му правила такъв във ВЕЛА. Но щом го пише в договора, значи го правят.
Виж целия пост
# 10
Има картон във Вела. Аз всеки път си го носа и ми попълват данните от консултацията. Записват ги и в компа но и в картона за да си ги знае майката. Още на второто посещение ми го искаха и аз като казах че нямам веднага ми направиха.
Виж целия пост
# 11
Благодаря! Ние нямаме, ама сигурно, защото сме по-големи и нямаме тези ежемесечни консултации.
Виж целия пост
# 12
ние ще ги посетим във сряда докторите хем да се запознаят с новия ни член на семейството хем да я запишат.Надявам се  да останем доволни.

П.П.Да ви кажа за информация таксата вече е 30лв. и ако ставаш нов абонат предплащаш 3 месеца напред и сключваш едногодишен договор.
Виж целия пост
# 13
Да, казаха ни, че от март месец таксата е 30 лв, ние я предплатихме февруари до края на годината и ни излезе по 25 на месец заради това.
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия