Страхотно и лесно

  • 2 311
  • 13
Риба тон в сос
Съставки:
2 консерви риба тон
1 средно голяма глава кромит лук(нарязан)
1 средно голяма зелена чушка(нарязана)
3 скилидки чесън (пресовани)
300 мл. доматен сос
1 чаена лъжичка сос Табаско
Процедура:
1. Поставете всички съставки в съд и гответе
    около 10 мин. на 200 градуса, като често разбърквате
2. Покрийте с капак, намалете температурата и оставете да
    се задуши за около 20 мин.
3. Сервирайте с гарнитура от бял ориз.
публикувано в resto
Виж целия пост
# 1
Като се поставят всички продукти  в съда , в печката ли се слага или на котлон?
Виж целия пост
# 2
На котлон
Виж целия пост
# 3
Пибата не става ли на каша на котлона?
Виж целия пост
# 4
Правя тази манджичка и за мезе понякога, много е вкусна. Става със всякаква риба, даже със скумрия. Аз не слагам чесън и сос "Табаско", а босилек и дафинов лист.
Виж целия пост
# 5
 newsm22
Добра идея, ще се пробва! Peace
Само ще махна чесъна, защото някак си не ми се връзва с рибата newsm78
Виж целия пост
# 6
Аз пък чесън слагам на всичко. Стига да съм си вкъщи де
Виж целия пост
# 7
Изглежда ми интересна тази рецепта.
Ще се пробва. Peace
Виж целия пост
# 8
Ще я пробвам и аз  Peace
Аз правя една рецепта в танджерата под налягане с рибка, ако искате кажете ще я напиша.
Виж целия пост
# 9

неличка,   bouquet

 би ли споделила тази рибка, която правиш в тенджерата под налягане?
Виж целия пост
# 10
С удоволствие   bouquet
Хек около 1 кг.
2 и половина ч.ч домати
олио
оцет 3 с.л.
1 с.л. захар
сол
грах, моркови, кисели краставички
Слагам всичко в тенджерата под налягане и да ври 20 минути. Опитвала съм и със скумрия става вкусно.
Виж целия пост
# 11
Аз пък чесън слагам на всичко. Стига да съм си вкъщи де
Peace И аз така обичам.  bouquet
Виж целия пост
# 12
Майка ми готви такава вкусотия и я нарича "студентска манджа". Тя слага сварена и обезкостена риба, домати, варени картофи на малки кубчета, лук, морков, чушка и чесън. С този сос се залива бял ориз и се получава нещо превъзходно.  Crazy
Виж целия пост
# 13
 Ще се пробва.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия