Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Операция на миома в бившата "Тина КИРКОВА"

  • 1 583
  • 2
Здравейте!  bouquetПредстои ми операция на миома в "Тина Киркова"от д-р Динко Георгиев.Моля някой,който има мнение за болницата(условия)и за д-р Георгиев да сподели.Благодаря! newsm51Всъщност с приятеля ми правим безуспешни опити за бебче от почти година и затова преди месец бях на лекар и ми откри миома6см-4см външна.За второ мнение ми препоръчаха д-р Георгиев и той беше категорично "за"операция.На 39години съм,а приятеля ми на 48години .
Виж целия пост
# 1
Мога само да кажа, че съм посещавала д-р Динчо Георгиев, но в частния му кабинет, докато бях бременна. На мен ми се струва свестен лекар (доколкото знам работил е известно време и в болницата на Мазнейкова, но нещо явно не са се разбрали). Не родих при него, защото се ориентирах към друго здравно заведение.

Само че 4 см не е ли така да се каже нормална големина на миомата, защо е тази категоричност за операция?
Виж целия пост
# 2
Само че 4 см не е така да се каже нормална големина на миомата, защо е тази категоричност за операция?
И аз да питам същото. Къде е миомата? Това е най-важното. Аз забременях и износих с 3 см миома на външната стена на матката. Нямах проблеми, но много се пазих и пих магнезий през цялото време против контракции. По принцип миомата се счита за риск от контракции и преждевременно раждане. Ако не е на вътрешната стена не би трябвало да пречи на забременяването.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

0 резултати за

Страница 1 от 1