Великденско агънце

  • 556
  • 1
Ето, пускам тема и за вашите рецепти- стандартни и нестандартни за приготвяне на на Великденското агънце... Laughing
Виж целия пост
# 1
Измитото и почистено агне се натърква с масло,черен и червен пипер.
Дреболиите се кипват,след като изстинат се нарязват и с няколко връзки нарязан зелен лук,се позапържват в олио.Накрая се добавя ориза,да се"оцъкли",сол,черен пипер,джоджен.Пълни се корема на агнето,зашива се.
На дъното на тавата се слагат агнешки кости,отгоре се слага напълненото агне,налива се вода.Тавата се покрива с фолио и се слага в напалена с дърва фурна за няколко часа....


Мдааааа......Обаче в домашни условия правя само Агнешко бутче с дроб-сърма във фурната...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия