Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лекар-специалист уши-нос-гърло във Варна

  • 5 286
  • 9
Моля Ви, посочете специалист- доктор уши-нос-гърло във Варна. Детето ми получи гноен отит на средното ухо. Плаче, пищи, не знам при кого да го заведа? Моето джипи не можа да посочи име на светило?
Виж целия пост
# 1
Може дами пишете и налични на Е mail:Eli_taxcom@hotmail.com  Благодаря Ви предварително и очаквам с нетърпение писма.
Виж целия пост
# 2
Аз препоръчвам д-р Папуров.От 2г. ходим при него и съм много доволна,но не защото е обявен за светило.Писах ти координати на лични,работи и със ЗК.
Виж целия пост
# 3

В клиниката на Темелков до съда - има специалист УНГ, но не знам име.
Виж целия пост
# 4
За мен Русев е много добър специалист.До миналата седмица имахме проблеми с ушетата и съм го притеснявала за всякакви глупости.
Виж целия пост
# 5
Здравейте повдигам темата, защото няма смисъл да се прави нова. Трябва да заведа дъщеря си на специалист, но ве4е не знам при кого. Предпочитам да работи със ЗК защото имаме направление. До сега съм ходила при Д-р Щерева, но не съм доволна от нея. Тя знае само една диагноза и само едно и също лечение. Колко Лимфомиозот и Ареус изпиха децата ми заради нея  Sick
Благодаря на всички   bouquet
Виж целия пост
# 6
С две ръце за доц.Марев,не работи по ЗК или поне аз не съм ходила по ЗК и не знам.В Темелков е Недев,за него също съм чувала добри отзиви.
Виж целия пост
# 7
Здравейте. Да ви попитам повече за доцент Недев от Клиника Темелков. Някой ако има мнение за възрастен човек да пише. Смятам да ходя при него имам проблем със синузит .
Виж целия пост
# 8
Моля ви мами дайте ми телефон на д-р Габровски. Благодаря!
Виж целия пост
# 9
Мили дами,

След 7 години безсънни нощи, причнинени от хъркането на съпруга ми, най-сетне вчера той посети специалист УНГ. Лекарката от Варна му препоръча подрязване на увулата с ножица и упойка, която се поставя директно в увулата. Възстановяването траело 20 дни, освен това се налагало и някаква друга оперативна намеса в задната част на езика, но понеже операцията била много сложна, нямало да се прави.
Моля ви, споделете дали знаете нещо по този въпрос, някой претърпявал ли е подобна интервенция и кой специалист УНГ от Варна бихте препоръчали?
Благодаря ви предварително!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия