За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема

  • 16 768
  • 368
Не е нужно да знаем всичко! Важно е да знаем достатъчно, на точното място, в точния момент, по точния начин! Ако паметта все пак ни изневерява - тук има достатъчно дами, които могат да допълнят нашите знания!


Старата тема

Как се прави домашна луканка? Бях срещала някъде из форума обаче сега немога да я намеря. Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 1
Може би тази тема 6те ти е от полза за луканката Peace
Виж целия пост
# 2
Благодаря.
И още един въпрос - ракия ли се слагаше когато се вари миризливо месо (агнешко)?
Виж целия пост
# 3
Благодаря.
И още един въпрос - ракия ли се слагаше когато се вари миризливо месо (агнешко)?

да, или водка  Peace
Виж целия пост
# 4
  Не мога да ви пропусна  Hug
Виж целия пост
# 5
това за алкохола за първи път го чувам полезно инфо   bouquet
Виж целия пост
# 6
Ееее,и аз веднъж да бъда на първа страница. Joy
Виж целия пост
# 7
Момичета , кажете нещо бързо и вкусно с печени чушки?Нещо като миш-маш във фурна, ама подробно обяснено, че аз и елементарни неща понякога забравям Joy.
Виж целия пост
# 8
Момичета , кажете нещо бързо и вкусно с печени чушки?Нещо като миш-маш във фурна, ама подробно обяснено, че аз и елементарни неща понякога забравям Joy.
http://www.bordovsky.net/index_files/page0304.htm - има чудесни рецепти
Виж целия пост
# 9






Заповядай - любимата ми рецепта Предястие Бързи чушки][url=http://www.receptite.com/recepta.php? … ястие Бързи чушки[/url]
Виж целия пост
# 10
delicate, рени55 , благодаря ви Hug!
Виж целия пост
# 11
Минавам само да се запиша за да не ви изпусна.  bouquet
Виж целия пост
# 12
За миризливите меса, освен алкохол добавям и две три зърна кардамом.
Виж целия пост
# 13
За миризливите меса, освен алкохол добавям и две три зърна кардамом.
Колко горе долу алкохол се слага?
Виж целия пост
# 14
    и аз да кажа , когато се съмнявам в месото предварително го слагам да се изкисне във вода , прибавям малко оцет , нарязвам една глава лук ,  може да се добави и чер пипер , даф лист , но зависи какво е месото
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия