Телешки език в масло

  • 7 888
  • 3
Колко време се вари това чудо и как се задушава с масълцето, че да стане като мозък, както ми го сервираха на морето, а не на подметка, както го направих вчера?
Виж целия пост
# 1
Зависи колко голям е езика. Най-добре става във вакумна тенджера, нужен му е поне един час варене. След това го белиш, режеш на филийки слагаш ги в йена, масло, сол и го слагаш във фурната докато се запече.
Успех
Виж целия пост
# 2
Ако не го вариш в тенджера под налягане, няма сваряване.Обелва се и се нарязва, аз оба4е го задушавам с  масло, вода и сол в тиган на котлона.

Един път като правих, бях оставила да изстива на масата в кухнята и от балкона се ка4ила котка и ...познай....ни език, ни котка, само опашката и видях в бързината.
Съвет, продължавай да си го ядеш по заведенията, там става най вкусно.  Grinning
Виж целия пост
# 3
Колко време се вари това чудо и как се задушава с масълцето, че да стане като мозък, както ми го сервираха на морето, а не на подметка, както го направих вчера?
Вари се 4 часа.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия