Панирано сирене

  • 540
  • 1
Страхотно е за предястие,консумира се топло.

Продукти:
сирене
яйца
брашно
черен пипер


Сиренето(количеството зависи от нас)го нарязваме на малки правоъгълници,малко по-големи от една хапка.Потапяме всяко парче в разбитите яица с черния пипер,после в брашното и пак в яйцето.Слагаме го в гореща мазнина(около 2 пръста от дъното).Обръщаме го до като се зачерви и от двете страни и е готово.
Виж целия пост
# 1
Само да добавя, че както при панирането на кашкавала, и сиренето е добре да е извадено от хладилника непосредствено преди панирането, или пък да се потапя преди потапянето в панировката, в студена вода. Мисля, че е ясно защо.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия