Как процедирате с машината си за печене на хляб?!?

  • 776
  • 1
Здравейте, купихме се нова машина за печене на хляб т.н. хлебопекарна, но нещо първия ми опит не беше много успешен.Затова се нуждая от Вашата помощ за добиване на съвършенство при печенето на питки, а и не само на тях. Значи изсипах продуктите по рецептата вода, сол, захар, мая,брашно и зададох нужната програма за правене на бял хляб.След три часа обработка се получи ронлив хляб с твърда коричка. Как е при Вас? Изобщо откъде мога да си взема рецепти за правене на изделия в хлебопекарната? И какве са т.н. "чалъми" при печене. Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 1
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=389900.0
Отдавна има тема за хлебопекарни.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия