Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Нови грижи

  • 507
  • 1
Момичета,
днес правихме нова спермограма. Втората за три месеца. Заключението е Asthenozoospermiа-лека
СЪМНЕНИЯ ЗА СПЕРМАЛНИ АВТОАНТИТЕЛА.
Показатели: аглутинати-ДА, тип- ТИПИЧНИ.
При първата спермограма този показател беше: единични от смесен тип, по-малко от 10.
Лекарката, която ме консултира препоръча имунологичен тест за съвместимост и ако при него показателите са малки ще правим инсеминации /но не повече от три/, ако са по-големи ми каза директно да мисля за ИКСИ.
Моля, кажете ми-възможно ли е само от една спермограма да предположат, че сме несъвместими? Как така го установяват, защото аз питах това означава ли, че той е несъвместим и с други жени или само с мен и отговора беше:"Несъвместимостта е само към Вас"? И какво общо имам аз с тия аглутинати?!
Сега започвам да ровя в нета за повече информация, ще съм ви благодарна, ако ми дадете линкове за тестовете за съвместимост, ИКСИ и доколко при евентуална несъвместимост може това ИКСИ да доведе до здраво бебе накрая?
Виж целия пост
# 1
Момиче, бих те посъветвал да постнеш въпроса си във форума на зачатие- стерилитет при мъжа, там ще получиш според мен най-много и най-точни отговори!
Успех
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия