Кашкавал на скара

  • 28 582
  • 103
Здравейте,скоро ядохме на ресторант,кашкавал на скара,ужасно вкусно нещо,реших и аз да го измайсторя във къщи,но,уви нищо не стана,разтопи се,въобще резил.Та да питам някой дали е правил или знае как се прави Thinking(може би трябва да поседи малко във фризера)знам ли....
Виж целия пост
# 1
Кашкавал на скара ли? newsm78 Че той може ли?
Виж целия пост
# 2
И мен ми се струва, че трябва да е бил предварително във фризера, но нека някай по-компетентен се включи.
Виж целия пост
# 3
според мен обикновен кашкавал, няма да стане на скара
аз съм правила от този , който е растителен - с него става, но пък самият кашкавал, не мога да кажа , че е много вкусен Crazy
Виж целия пост
# 4
Дали е бил на скара  newsm78
Може би на грил тиган ?
Виж целия пост
# 5
Да може би е на грил-тиган .Аз правя на тефлона за да няма панировка -по медицински причини Rolling Eyes-.
Не става на раета , но се запича .Не мога да кажа кой точно вид е бил.Не е растителен де.
Виж целия пост
# 6
Ами аз точно на грил тиган го направих,но не стана
Виж целия пост
# 7
Преди това се оставя във фризера ,но много зависи от кашкавала .
Виж целия пост
# 8
Виждала съм кашкавал, на който пише, че е специално за скара. В Билла се намира обикновено, предполагам и в другите вериги.
Виж целия пост
# 9
Кашкавалът за скара е специален.
Последния път, когато ядох, ми се стори ужасно твърд и жилав.
Виж целия пост
# 10
Аз скоро правих на скара и ми се разтече ужасно,а бе грозна гледка LaughingА преди това съм правила няколко пъти на силно загрят грил тиган и става страхотен,режа го на по-дебели парчета,ама обикновен,не някакъв специален кашкавал.
Виж целия пост
# 11
Аз пък съм го виждала готов да се продава в магазина. Даже се чудех как са го пекли- стоеше си на райенца  Thinking
Виж целия пост
# 12
Зарибихте ме с тоз кашкавал на скара Laughing
Виж целия пост
# 13
Сиренето Халуми е типично за Кипър сирене - предлага се прясно и отлежало. Отличава се с текстура, която прилича на дъвка и в суровия вид е безвкусно, но запечено или запържено е неповторимо на вкус - меко и топящо сирене с хрупкава коричка.
Виж целия пост
# 14
Преди няколко месеца ядох в едно заведение в Рибарица сирене Камембер с мед и орехи (приготвено на скара). Вкусът беше невероятен! Това всъщност беше най-вкусното нещо, което някога съм яла.  Тъй като за първи път опитах това сирене, много ми напомни за вкуса на кашкавала. Направих го и в къщи. Не стана както в заведението, но се доближаваше доста.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия