За тези, които имат достъп до Арена могат да я дръпнат от ТУК.
Излязла е нова версия на MasterCook Deluxe 9.0.
Версията е на английски .
За тези, които са затруднени с превода : копира се дадена рецепта и се пейства ТУК.
Пада голям смях и трябва въображение /за превода де - той е буквален/ .
А ето и пример да се посмеете и Вие :
In medium bowl, combine ground beef, bread crumbs, egg, 1/4 cup water, garlic salt and pepper, mixing lightly but thoroughly. Shape into 24 (approx. 1 1/4 inch) meatballs.
2.Cut four 18 Ч 12-inch long sheets heavy duty aluminum foil. Place equal amounts of meatballs and zucchini in center of each; top each with 1/3 cup spaghetti sauce. Bring shorter edges of foil together over the center; fold down loosely to seal, allowing room for heat expansion and circulation. Fold in open ends to seal.
3.Place packets on grid over medium ash-covered coals. Grill, uncovered, 16 to 18 minutes or until meatball centers are no longer pink and zucchini is tender, turning packets over once.
4.To serve, carefully unfold ends and tops of packets; sprinkle cheese over meatballs.
И преведена рецептата изглежда така :
В средна купа, комбинирайте говедо за земя, трохи за хляб, яйце, 1 / 4 чаша вода, сол за чесън и пипер, смесване леко но и старателно. Оформете се в 24 (приблизително 1 1 / 4 инчови) кюфтета.
2. Отрязаната четири 18 Ч - 12 - инчова Лонг завива тежък станиол за алуминий. Поставете равни количества на кюфтета и тиквичка в център на всеки, изкачете всяко с 1 / 3 чаша сос за спагети. Съберете по-къси ръбове на станиолът над центърът; сгънете се надолу свободно за да ловете тюлени, давайки място за разширяване на горещина и обращение. Сгънете се в отворени краища на клеймо.
3. Поставете пакети върху мрежа над въглени, покрити от пепел на среда. Печете се, разкрити, 16 към 18 минути или докато центровете на кюфтето вече не са розов цвят и тиквичка, е оферта, обръщайки пакети веднъж.
4. За да служете, внимателно разкрийте краища и върхове на пакети, пръскайте сирене над кюфтета
Пробвайте и Вие