риба тон

  • 621
  • 2
по настояване на моя мъж във фризера се мъдрят няколко парчета (филе) риба тон. стоят си там и чакат да ми хрумне как да ги сготвя. идеи?
Виж целия пост
# 1
На скарата, ако са тип филе, може и на тигана (и в двата случая не ги готви твърде дълго, изсъхва месото. Професионалните готвачи препоръчват да остане сурова ивица по средата, но аз просто гледам да не е препечена). Сервирам с обичайните гарнитури и сос тартар, мммм много обичам риба тон!
Виж целия пост
# 2
аз я правя на тиган, да поеме малко от мазнината, но я пържа със зехтин. За гарнитура задължително варени картофи ( с копър или с майонеза и 4есън) и наразвам лук на колелца и го задушавам с много малко мазнина.
Мммм, дояде ми се  Mr. Green
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия