Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пликове за кърма?!?!

  • 1 083
  • 4
Купих пликове за замразяване на кърма на Avent.Но помпата ми е на Chicco,шишетата Avent Confused как да се оправя?Може ли да се цеди в помпата и от нея да се пресипе в плика и да се сложи във фризера,защото не ми се купуват още такива специлани неща като шишета например?
Виж целия пост
# 1
Ами естествено, че се цедиш в помпата, как ще се цедиш в плика ?!? Цедиш и пресипваш, слагаш щипката (ако не си си купила, то някакво ластиче или нещо друго) и не забравяй да отбележиш количеството (тъй като кърмата се разширява при замразяване и после не можеш да разбереш колко е) и датата.
Виж целия пост
# 2
Да,знам че в помпата се цеди Wink Но има специлано шише на Avent за такива пликове и питах дали трябва да е в него,или може да се пресипе.Много благодаря за тоговора!!!!
Виж целия пост
# 3
Аз слагам плика в шишето, завинтвам и нищо не пресипвам. То така е и показано на кутията с пликовете. "Специалното" шише си е обикновено шише без дъно, и най-обикновено шише върши същата работа. Защо да пресипвам?  А шишета на Чико стават на помпа Авент, така че и обратното трябва да е вярно.
Виж целия пост
# 4
Аз цедях с една помпа тип "спринцовка", предварително стерилизирана, разбира се, и след това пресипвах в пликчетата, в които замразявах кърмата.
Изобщо не е задължително само заради пликчетата и помпата ти да е Авент.
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия