Два-три въпроса

  • 361
  • 2
1. В какви съдове варите зеленчуците и месото. Аз знам, че е хубаво да са емайлирани, но тук нещо не мога да си намеря подходящ такъв и ми е много гадно.... Какво мислите за тенджерата под налягане?
2. Някъде във форума прочетох, че зеленчуците се нарязват на дребно преди да се сварят. Аз пък знам обратното...., че за да се запазят витамнините и ценните съставки е добре да се варят цели.
3. По този повод да питам откога слагате лук в пюретата?
4. Колко време е трайността на прясно замразненото месо? Ако го държа в обикновена камера?
Ами...май това беше.... Simple Smile

Виж целия пост
# 1
1.Варя в йенска тенджера, защото нямам уред за пара.
2.Режа зеленчуците на мнооог едри парчета, освен ако не бързам.Това всъщност няма значение, ако после пасираш заедно с бульона, както правя аз.
3.Лук слагам от около 8-9 месеца.
4.не знам Sad
Виж целия пост
# 2
4. На моята камера пише:
- риба- 3мес
- заешко- 6 мес
- телешко и пилешко- 9мес
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия