Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

липса на апетит

  • 404
  • 7
Моят бебо, Алекс е на 1,1год, но не иска да яде и при мисълта за това започва да плаче със сълзи,пие вит. С и Мултисаностол ,но досега не виждам ефект,давайте идеи какво да правя,че ве4е се изчерпвам,мерси.
Виж целия пост
# 1
Може да е заради зъбите. Консултирахте ли се с педиатърката?
Алекс беше доскоро така,но на нас Мултисаностола ни помогна.
А от колко дни е така?
Виж целия пост
# 2
da,pedito ni go izpisa,no go piem 4 den
Виж целия пост
# 3
Провери ли дали няма някоя афтичка в устата? Може нещо да го мъчи и за това да отказва. Всички храни ли отхвърля? Ако пие мляко карайте на мляко няколко дни. Рая също пие Мултисаностол , но не забелязвам да се е отразил на апетита и. Тя е на моменти, понякога хапва добре, после с дни се мръщи на храната newsm78 .
Виж целия пост
# 4
Не ,не се касае афта,и не се мръщим, а  направо ревем ,и това е от 1 седмица
Виж целия пост
# 5
Наистина може да е от афти.Ние когато имахме авти,точно по този начин не искаше да яде-ревеше та се късаше.Педито е прегледа и каза че има афти чак навътре в гърлото и са много болезнени и за това отказваше да яде.Карахме една седмица на плодови пюрета и сокове.
Виж целия пост
# 6
И ние напоследък сме така. Давай витамините- има ефект. Доколкото съм чувала от майчета, всички минават през този път.
Спират да се хранят,за кратко и след известно време пак почват.
Виж целия пост
# 7
Да ти кажа  и ние минахме през същото,оказа се и афти и зъби.4етирите кътника ни тръгнаха да излизат и за 2 месеца само един проби ,в устата и е ужас.Та си мисля,да не е това newsm78
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия