каварма в палачинка

  • 562
  • 1
Наскоро направих тази рецепта и много ми хареса!Надявам се и на вас да ви хареса!


300 гр.пилешко месо
300 гр.телешко
3 моркова
3 глави лук
500 гр.лук
100 гр.червено вино
3-4 скилидки чесън
4-5 кисели краставички
500 гр.доматена салца

Пилешкото и телешкото се сваряват.
Лука и морковите се задушават.
Свареното месо се запържва като към него се прибавят всички продукти,като най-накрая се прибавя чесъна.Подправките са пожелание.Къкри 20 минути!
След като се сгъсти се сервира в палачинка.Пожелание може да се запече във фурна с кашкавал.


Да ви е вкусно!

Виж целия пост
# 1
Голямо кулинарно изкушение   chef
Аз използвам само пилешко месо и слагам и гъби. Отгоре задължително запечено с кашкавал.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия