Готвене в тенджера под налягане - колко време?

  • 1 162
  • 3
Колко време се варят в тенджера под налягане:

1. зелеви сарми
и
2. зрял фасул

Дано не сте всички в кухните си вече, че както се сетих в последния момент... ooooh!

Благодаря ви предварително и Весели Празници!  Mr. Green
Виж целия пост
# 1
За сърмите не знам. Фасулът - в зависимост от сорта между 30 и 50 минути.
Виж целия пост
# 2
Зелевите сърми в зависимост от степента на готовност на зелето.

Но не по-малко от час, час и половина, да не кажа и 2.

В крайна сметка - отваряш, пробваш и ако не е готово - връщаш на котлона. Но засичаш новите минути, едва когато пак "съсне"!
Успех  Peace
Виж целия пост
# 3
Много, много ви благодаря! Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия