Panirani pile6ki but4eta-pomo6t!

  • 3 027
  • 3
Zdraveite momicheta! Dovechera ste imame gosti i smjatam da prigotvja panirani dolni pilechki butcheta. No imam edin problem - nikoga dosega ne sum pravila. Molja daite mi suvet - purvo da gi svarja li leko, ili napravo da gi purga? A vie kak gi prigotvjate? Pishete mi i za drugi rezepti s pileshko dolno butche, ako znaete.
Виж целия пост
# 1
Здравей, аз процедирам по следния начин:
Бутчето го обезкостявам, така че да се получи нещо като пържолка. Поръсвам със сол, овалвам в брашно, топя в яйце+малко сол и пържа.
Това е не е сложно и става много вкусно Wink
Виж целия пост
# 2
Можеш да погледнеш ето тук http://iana.data.bg/ . Има интересни рецепти.
Виж целия пост
# 3
Grinning Zdrawej, mila!!!
nishto strashno nqma w tezi butcheta shtom kokoshkata e zakolena i ne podawa glawa ot tendgerata da te kylwe Laughing
Ta eto az kak gi prawq:
1.swarqwam gi w podsolena woda w tendgerata pod nalqgane/ako nqmash takawa moge i w obiknowena- ne zabrawqj da gi otpenish!/
2.razbiwam qjcata w po-dylbok syd
3. ima specialni galeta za pileshko meso,ako nqmash takiwa polzwaj obiknoweni,ako nqmash nikakwi-- brashno!
4. butchetata se owalwat pyrwo w qjcata,posle w galetata,posle pak w qjcata
5. pyrvish w sgoreshtena maznina
Dobyr apetit!!!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия