Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За спането

  • 390
  • 13
Може да психясвам вече, но да питам.
До онзи ден Димана спеше много малко през деня. Едвам я приспивах за около час. Не можех очите да си измия. Виж, нощем си спи добре. Буди се само да папка и това е.Мисля, че беше от коликите.
Но  от вчера започна да спи почти по цял ден. Буди се нормално за хранене, но съня и много се е удължил. може би коликите са и минали.
Но  дали е нормално бебе на месец и половина да спи толкова много?
То и аз не знам какво искам - като не спи защо не спи, като спи, защо спи #Crazy
Виж целия пост
# 1
Разбирасе,че е нормално. Когато са малки повече трябва да спинкат. Емили много спеше,тя и сега си спинка де. И аз така си виках " Абе тва дете се спи,да не му има нещо"  Нормално е,даже се радвай. Нали знаеш,че като спинкат растат.
Виж целия пост
# 2
Нищо й няма, София до 2 месеца спеше почти денонощно  Wink
Виж целия пост
# 3
Нормално е. Споко!
Момо дори пропускаше хранене понякога.
Виж целия пост
# 4
Благодаря за бързите отговори.
И понеже се бях притеснила, че спи, след храневнето в 18 часа е спала само 15 мин  Laughing
И иска при мама Grinning
Виж целия пост
# 5
Замислям се за това време с носталгия... какво спане падаше тогава - по 20 часа, а сега ела я виж не ще да спи и това е.
Не му се притеснявай на детето, сега това му е за работа да спи и да яде.
Виж целия пост
# 6
По мои наблюдения малките бебета често сменят режима си. Сега й е времето да спи, радвай се. Мисля, че не е ненормално, особено, ако иначе е жизнено детенцето. Споко   Hands Thumbsup
Виж целия пост
# 7
Ne se  притеснявай, нормално е Peace
Сашо спеше почти денонощно до към 2-рия месец Simple Smile
Виж целия пост
# 8
Нормално е, Марти също спеше денонощно първите 2 месеца.
Виж целия пост
# 9
Даже е задължително да спи колкото се може повече ! Нали знаеш, че докато спят децата растът, затова неслучайно сънят е много необходим ! Не се притеснявай, а използвай момента, за да си свършиш някоя твоя работа !  Wink
Виж целия пост
# 10
Ние и досега си спинкаме много с изключение на това че от 5 дни играем до 1:30 вечер а преди заспиваше към 23,23:30.Това стана откакто посрешнахме Новата година.
Виж целия пост
# 11
Да нормално е да спи толкова много и е много готино. Аз си спомням с носталгия за тези дни
Виж целия пост
# 12
Спокойно!!! Вместо да се тревожиш вземи си почини, аз ревах като магаре за 20 мин сън, че моят бонбон излезе много гласовит - роди се и не млъкна #Crazy #Crazy #Crazy
Виж целия пост
# 13
Ти си просто щастливка с едно спящо и кротко бебе.Моят синковец беше същия допреди 1 месец.Сега спи сутрин и следобед по 2-3 часа. Радвай се на бебката ти, докато кротува.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия