Сърца?

  • 518
  • 5
Как готвите свинските и патешките сърца? Аз само една рецепта знам, но вече ни омръзнаха сготвени по този начин и искаме да разнообразим. Аз ги готвя във фурната в йенска тенджера или голям гювеч. Слагам лук, малко олио, малко оцет и заливам с вода.
Виж целия пост
# 1
Патешките на супа може да ги сготвиш
Виж целия пост
# 2
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=9781.0  тук има идеи, дано ти допадне нещо
Виж целия пост
# 3
Аз ги приготвям като първо ги сварявам в тенджерата под налягане. След това ги готвя като винен кебап с гарнитура от ориз или картофено пюре. Става много вкусно.
Виж целия пост
# 4
Аз пък ги запържвам и ги пъхам във фурната -накрая или с лук ( само колкото да омекне), или ориз и чакам ориза да се опече и вадя. Подправки -сол, черен пипер и чубрица.
Виж целия пост
# 5
Свинските ги нарязвам на тънки филийки мариноват се минимум за 12 часа, и се пекат скарата. Стават много вкусни.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия