Какъв боб да купя?

  • 8 008
  • 32
   Момичета, препоръчайте някаква марка пакетиран бял боб! Все попадам на отвратителен, който изобщо не се сварява  #Cussing out
Виж целия пост
# 1
Смилянски боб. Той е номер едно. Вкусен е и на супа и на салата.
Виж целия пост
# 2


  Да виждала съм, че и пакетиран продават смилянски боб. Ти такъв ли имаш предвид??? А също съм си купувала преди из Родопите, някъде по пътя изкарват май...
Виж целия пост
# 3
Аз купувам Добруджански и досега винаги е увирал бързо,но го накисвам предварително във вода няколко часа.
Виж целия пост
# 4
Мерси, Нинка, ще го пробвам и Добруджанския. Иначе и аз винаги накисвам боба от предната вечер и въпреки това...
Виж целия пост
# 5
Знам че смилянския боб е за салата.Готвех такъв последния път бързо се свари но зърната му стоят едни едри не се розвариха.Мисля че по-дребния боб е по-вкусен и ще пробвам Добруджанския.Зависи също и на коя фирма купуваш.Най съм доволна от IZZI и не само бобо а ми и лещата и ориза.До нас продават продуктите на Аро-Метро.Голям боклук-от личен опит-мръсни трудно се сваряват т.н.
Виж целия пост
# 6
IZZI- на опаковката пише "Добруджанка класик".Накисвам го от предния ден, варя го в тенджера под налягане за 20 минути.Всички зърна увират едновременно /преди съм купувала боб, на който половината зърна се сваряват, а другите остават твърди Shocked/
Виж целия пост
# 7
Смилянски боб. Той е номер едно. Вкусен е и на супа и на салата.
newsm10
Виж целия пост
# 8
И този,който аз купувам е IZZI.
Виж целия пост
# 9
Аз също съм за IZZI. Зелената опаковка
Виж целия пост
# 10
Аз също съм за IZZI. Зелената опаковка
newsm10
Виж целия пост
# 11
Аз купувам Добруджански и досега винаги е увирал бързо,но го накисвам предварително във вода няколко часа.
newsm10
Виж целия пост
# 12
IZZI- на опаковката пише "Добруджанка класик".Накисвам го от предния ден, варя го в тенджера под налягане за 20 минути.Всички зърна увират едновременно /преди съм купувала боб, на който половината зърна се сваряват, а другите остават твърди Shocked/
Точно!Все едно аз съм го писала!!
Виж целия пост
# 13
Знам че смилянския боб е за салата.Готвех такъв последния път бързо се свари но зърната му стоят едни едри не се розвариха.Мисля че по-дребния боб е по-вкусен и ще пробвам Добруджанския.Зависи също и на коя фирма купуваш.Най съм доволна от IZZI и не само бобо а ми и лещата и ориза.До нас продават продуктите на Аро-Метро.Голям боклук-от личен опит-мръсни трудно се сваряват т.н.

Потвърждавам за Аро - отврат! Една леща я чистих толкова дълго, че направо не ми се говори!!
По темата: купувам Добруджански на IZZI.
Виж целия пост
# 14
И аз имам половин пакет Смилянски боб на IZZI удома ама нещо с увирането имам проблем-все ми седят някак си твърди зърната отвътре, какво не му докарвам?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия