Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Вагинални гъби4ки и спиране на кърмене за антибиотик?

  • 347
  • 4
Здравейте мами!

Имам гъбки и бактерии от раждането не минават с Полижинакс 12 глобули, сега съм на макмирър пак 12 глобули...но съм имала и преди и докато не изпих силен антибиотик не минаха. Трябва да спра кърменето или да си седя с гъби4ките и се 4удя какво да правя. Беба се буди по 100 пъти на нощ ако не и дам да цоцка ще ме побърка. Оба4е тия гъби поне при мен са зверски трудно ле4ими, а ги лепвам много бързо. Някой имал ли е подобен проблем. ЖП предлага да пия Кандизол още не е проверила колко време след това не трябва да кърмя. С педи ще говоря другата седмица.
Виж целия пост
# 1
ДА не говоря наизуст, но струва ми се,ч е имаше нещо за гъбички, което може да се пие по време на кърмене.Ще проверя и ше пиша пак.
Виж целия пост
# 2
Защо не идеш на гинеколог, той да прецени каква е работата и какво можеш да пиеш, дали е хронично възпаление и какви промени има, да ти каже алтернативи. Гъбичките са упорите работа и са много чести повторни инфекции, макар старата да е успешно лекувана с противогъбични през устата!  Peace
Виж целия пост
# 3
значи виж какво намерих

http://neonatal.ama.ttuhsc.edu/lact/

Отиди да ти изпишат антибиотик и после провери в този сайт какво е отношението му с кърменето Peace

Имам и един разкошен лекарствен справочник на бг, в пдф-формат.Ако го искаш - пиши ми на кюто, ще ти го пратя по него, защото за мейл е твърде голям.
Виж целия пост
# 4
Мерси за инфото belinda   bouquet
Ще пиша за лекарския справо4ник.
Дано минат тия гадове.

Това ми е 4етвъртия гинеколог...аман ве4е като 4уят 4е кърмя и първо казват ами то нищо не мога да ви изпища освен ваг. свещи4ки...ако спрете да кърмите....Ходене по мъките...ама като не мога да слу4а на съвестен лекар....Още един курс с вагинални ще пробвам и ако не стане пак на доктор.... и на хап4ета, въпреки 4е се оказва 4е има съвместими / по4ти вси4ки даже / с кърменето, ама как и един от 4етиримата не знаеше.

То да бяха само гъбите...то бактерии то 4удо...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия