защо така стана

  • 557
  • 4
измързеливих се вчера и реших да пека свинското без да го варя. пекох 1 час с фолио и 1 час без. резултат - месото не се къса  Confused
после още 1 час без фолио. и пак резултатът същия  Close какво сбърках?  newsm78
Виж целия пост
# 1
Според мен проблема не е в теб!
Аз винаги пека свинско без да го варя за около 1 час и половина с фолио!
Да не би да е било много старо добичето,абе въобще неискам да си помислям какво месо ни продават.
Много бързо става свинското в пликовете за около 1 час!
Виж целия пост
# 2
И аз мисля, че не е била вината в теб и на мен ми се е случвало при една и съща рецепта изпробвана стократно, месото да не ми се сготви  #Cussing out
Виж целия пост
# 3
Да, попаднала си на старо месо или още по-лошо - дали е било наистина свинско? Защото аз много-много не познавам месата и водя половинката си за по-сигурно, той за разлика от мен се справя добре и разбира кое какво е.
Виж целия пост
# 4
Сега ще ти кажа как аз пека свинското и винаги ми става крехко. Преди печене го начукваш много добре, независимо дали са котлети или друго месо, подправяш си го и слагаш фолиото. Пека го под фолио не според часовника, ами докато като го бодна с вилицата не е започнало да се разпада  Grinning. за тази цел го вадя след около 1,5 часа да го проверя и ако още не е омекнало пак слагам фолиото и го бутам във фурната. Ако видя че е омекнало, махам фолиото и оставям още 10-15 минути, колкото да се зачерви апетитно отгоре.
Така че фолио до дупка  Wink.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия