кус-кус

  • 984
  • 5
След закуска ми остана много кус-кус какво да го правя за да не го хвърлям? Thinking
Виж целия пост
# 1
Нарежи на ситно кисели краставички и шунка и объркай с майонеза и черно пиперче. Става превъзходна салата!
Виж целия пост
# 2
Не знам какво разбираш под "след закуска". Аз единственото нещо, което правя с кус-кус е студено мезе. След като е сварен в подсолена вода, изцеждам го и го размесвам с 1 майонеза, кисело мляко на око, горчица на око и черен пипер. Дано да ти хареса.
Виж целия пост
# 3
С малко майонеза,ролца от раци ,ситно нарязана чушка (аз лично предпочитем червена) и магданоз става разкошна салатка  Peace
Виж целия пост
# 4
Нарежи на ситно кисели краставички и шунка и объркай с майонеза и черно пиперче. Става превъзходна салата!
към това можеш да добавиш и царевица Heart Eyes
Виж целия пост
# 5
И аз съм с две ръце за салатките с кук-кус - с царевица, кисели краставички, бекон или рачешки рулца, майонеза, изцедено кисело мляко и т.н. По твой избор Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия