За варенето на Великденските яйца ?

  • 484
  • 3
Кажете ми как варите вашите яйца ,така че да да не се напукат?
Виж целия пост
# 1
ето виж, тук обсъждаха: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=86777.msg1622472#msg1622472
Виж целия пост
# 2
Това, което аз знам е, че се преди да се варят трябва да ги извадиш от хладилника за да са със стайна температура. Освен това можеш да сложиш малко оцет във водата. И да се варят на по-слаб огън или по-ниска степен на котлона. За друго не се сещам, но ще следя темата с интерес  Wink
Виж целия пост
# 3
От моята баба знам, че яйцата не трябва да са от хладилника, а да са със стайна т-ра, да се сложат в по-хладка, а не гореща вода. И също така да се сложи сол във водата
За по-голямо удобство ние ги варим в мрежичка
Е, то няма лошо да има и някое друго спукано яйце, нали и за салатката ще трябват Joy
Успех Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия