защо ми спада козунака?

  • 1 717
  • 8
Използвам машина за хляб за направа на козунак. Всичко е страхотно, втасва, бухва, но по средата на печенето спада и всичко отива по дяволите. Защо така? Някой имал ли е същия проблем или пък да ми подскаже причината. Thinking
Виж целия пост
# 1
Да не си отворила фурната? newsm78
Виж целия пост
# 2
Аз имах и козунака е за изхвърляне. Когато беше започнал да се пече и беше бухнал добре се наложи да го извадя и да го сложа в другата печка. И стана на нищо.
Виж целия пост
# 3
pipilota, това ми изглежда на превтасване, може би си сложила повече мая?

Stryper, при теб проблема може да е в рязката смяна на температурата. Загряла ли беше предварително фурната? и не е ли по-студена кухнята ти?
Виж целия пост
# 4
pipilota И аз мисля че е превтасал, може би е трябвало е на по висока температура да се пече, и да не се чака много да втаса, като хляба, а по малко да напълни формата. И захарта също може да прецака козунака, защото ако е повече не дава на маята да се развива добре и не бухва.
Виж целия пост
# 5
Благодаря ви! Ще ги имам предвид съветите. Сега сложих в машината втора доза. newsm78

Но все пак ще се радвам и на още мнения, за да си знам занапред. Peace

Виж целия пост
# 6
То козунака капризна работа, щом мъжо ми 3 дена ходи да прави масово производство на козунаци за народа, не се хваща да направи домашен, мога да ти кажа че най добре е да си купиш от магазина, само дето няма да знаеш какво има вътре...

Пожелавам ти да стане, сподели после  thumbsup
Виж целия пост
# 7
Drugia se nadu ama mnogo pocherniaaaaaaaaaa Rolling Eyes

Нищо- ще тренирам през годината  Laughing
Виж целия пост
# 8
Ако има възможност горната температура да е поне 15 - 20 градуса по ниска от долната, ако не когато се запече да намалиш общата температура.
То и аз смятам да тренирам за догодина  Simple Smile, като гледам другите какви вълшебства са направили
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия