за бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 66 281
  • 738
# 735
Правя студенстките пури на пеп-4о да оползотворя маста от великденските курабии. Станаха си чудесни, поръсих ги с пудра захар, а тя гадината веднага овлажня  Close Пека втората тава, какво сгреших, да реагирам докато имам още време ?


Не ги поръсвайте с пудра захар докато са горещи, изчакайте да изстинат.
Виж целия пост
# 736
Правя студенстките пури на пеп-4о да оползотворя маста от великденските курабии. Станаха си чудесни, поръсих ги с пудра захар, а тя гадината веднага овлажня  Close Пека втората тава, какво сгреших, да реагирам докато имам още време ?

безвъзвратно закъсняхме за помощ   Mr. Green   като се овалят горещи по-добре полепва захарта, но после не трябва да се поставят едни върху други, а да се нареждат /на решетка/ едни до други/

Здравейте

Моля за един акъл
Купих пушен свински джолан, но месото е много жилаво и трудно се дъвче. Има ли някакъв начин да го рециклирам? За мезе явно няма да стане   Rolling Eyes Благодаря  Hug

освен да го сготвиш - с боб , с кисело зеле, с грах....

adoration_, 100 г сушени кайсии направо ги изяждам  Laughing така няколко пъти купувах за готвене и ...отлагах готвенето с тях. Може за сладкиша, да. Нарежи ги на ситно.
Виж целия пост
# 737
и в новата тема заповядайте вече http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=976031
Виж целия пост
# 738
Скрит текст:
С какво кисело мляко заквасвате? Послесно пробвах с Вереята по Бдс ама нищо не стана. Млякото ми не стегна. Сега имам хубаво овче мляко и искам да го заквася, но се чудя какво мляко да ползвам за закваска.
ЕлБи 3.6 % най-обикновено, не съм забелязала да има по БДС. Аз и такова прясно подквасвам, когато зетят не ми донесе домашно планинско.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия