Замества ли грил-тиганът на 100% скарата?

  • 764
  • 6
Как мислите - тези от вас, които ползват такъв тиган, дали той напълно замества скарата?
Имам чудна скара - лесна за поддържане и чистене, обаче е големичка. А един тиган ще ми спести много място. Това ми е мотивът да искам да я сменя. Да действам ли?
Виж целия пост
# 1
По мое мнение  - не.
Двете са близки, но все пак различни. На скара месото си става като на скара, а на грил-тигана - ако е по-сухо - да, би могло да се доближи /но не и да е идентично/ до скарата, но ако е по - мазничко си пуска мазнинката и водата и започва леееко да се пържи, но пак не съвсем.
Случвало ми се е да изхвърлям от грил тигана мазнината, която е отделена от месото - смятай някой меса/не помня какво беше/ колко пускат.
Така че скарата си е скара, грил-тигана си е грил-тиган.
Все пак си купи, ако хапвате месо често и го приготвяш  така ще ти е от полза.
Хубава покупка е, купи си качествен, че на по-евтините им пада покритието по ребрата.
Виж целия пост
# 2
Не. Аз съм за скарата - по-добре си купи и една по-малка. И аз така направих, след като си купих даже два тигана за проба, но... не е същото.
Виж целия пост
# 3
Според мен не, не мога да заменя скарата с грил - тиганът, само дето ми седи в шкафа и събира прах.
Виж целия пост
# 4
ОК, ясно.
Благодаря!
Пак ще си правя летните зеленчукови шишчета на скара. Зеленчуците пускат доста вода и като се замисля, наистина няма да се получи печене в този тиган, а по-скоро варене.....
Виж целия пост
# 5
Не!
Виж целия пост
# 6
Скарата, smile3521 си е скара.
Тигана , няма нищо общо с това ( в него, опеченото мирише на тиган)
Скарата си мирише на скара.  chef
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия