За кашкавала

  • 1 635
  • 20
Как съхранявате кашкавала?
На мен често ми се случва да започва да мухлясва Rolling Eyes
А сигурно има начин и да не се стига до там (е, като изключим бързото му изяждане Wink )
Поздрави Grinning
Виж целия пост
# 1
Ами в хладилника  newsm78
Стоял е със седмици и му няма нищо.
Виж целия пост
# 2
Във фризера. Когато ти потрябва, го вадиш и той се отпуска.
Виж целия пост
# 3
и завит плътно в алуминиево фолио.
Виж целия пост
# 4
Аз го увивам в стреч-фолио, в алуминиево по-добре ли се запазва?
Виж целия пост
# 5
Аз го увивам първо в алуминиево фолио и в хладилника.
А за мухлясването, мисля че зависи от кашкавала  Thinking
Виж целия пост
# 6
В хладилника, в едно пликче.Издържа доста време. Simple Smile
Виж целия пост
# 7
Отрязвам толкова колкото ще се изяде за 3-4дни,останалото във фризера.
Виж целия пост
# 8
ей,супер съвети  Simple Smile и на мен все ми мухлясва.  уж взимаме ,4е да си правим всеки ден сандви4и за закуска,а след 2 дни едно и също и ни писва, и така мухлясва Cry  ама ве4е ще знам как да го запазя Simple Smile мерси.
Виж целия пост
# 9
До сега кашкавал не ми е мухлясвал. Случвало ми е само да поизсъхне малко. Обикновено го държа увит в домакинско фолио.
Виж целия пост
# 10
Благодаря ви, момичета
ще пробвам с домакинското фолио...
Досега все съм го държала в найлоновата опаковка, но...
Поздрави Grinning
Виж целия пост
# 11
Най-лесно е в кутия, поне на мен ми е по-удобно, защото мразя всеки път да завивам и развивам фолио. От тези пластмасовите, с мекия капак. Имам такава и за сиренето, сщо и за салам. Слагаш, затваря се добре и издържа многооо време.
Виж целия пост
# 12
Мисля, че мухлязва, защото не е узрял.
А иначе и аз практикувам съхранение във фризера, а малко количество в хладилника.
Виж целия пост
# 13
Аз съхранявам във кутия или домакинско фолио.
Виж целия пост
# 14
в кутия, защото и при мен е мухлясвал понякога, пък макар и в хладилника
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия