Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Прахосмукачка с воден филтър, препоръки и отзиви

  • 4 291
  • 40
Моля да споделите мнение за добра прахосмукачка с воден филтър.
Незнам кой модел да взема,ще се радвам да споделите отзиви за модел и марка от която сте доволни.
Благодаря bouquet
Виж целия пост
# 1
Родителите ми имат Рейнбоу у винаги сме били много доволни. Във водата има топки косми и прах винаги въпреки, че се чисти редовно. Там имахме килими и бяхме три жени, та падаща коса имаше навсякъде.
За съжаление и цената е страхотна...
Виж целия пост
# 2
Да доста в скъпа.Мислих нещо до към 500-600 лева.Керехер тези немските имат една нива ,нея заглеждам,ще търся отзиви.
Виж целия пост
# 3
Имам Gorenje, машината е добра, но контейнера се чисти трудно. Ако не изхвърлиш водата веднага настава смрад. Слугувам и, не бих купила втори път. С хартиените, чистиш и не пипаш докато не се напълни, а водния филтър иска миене всеки път.
Аз отчитам избора си като неудачен.
Виж целия пост
# 4
Землер е същата работа,тежка много чистене след ползване,моя приятелка я купи,каза че чисти добре,но е много тежка и много трудно се почиства след всяко използване.Но иначе въздуха вьстаята с прахосмукачка с воден филтър е съвсем друг,свеж ,няма прах ..)))
Виж целия пост
# 5
Скоро взехме Зелмер, преди имахме обикновена със сменяема торбичка. Не се връщам към старата. Наистина с водния филтър въздухът е съвсем друг, много по-свеж. Имам чувството, че и по-рядко се налага да бършем прах.
Виж целия пост
# 6
Аз имам Zelmer ,но е комбинирана с торбичка и с воден филтър.По-тежка е от старата LG ,но все пак не я нося,докато чистя.Не смятам,че се почистват трудно(контейнера и филтрите).Доволна съм.
Виж целия пост
# 7
Ето тази заглеждам и търся отзиви
https://vimax-karcher.com/prahosmukachka-s-voden-filtr-karcher-d … tYCFWoz0wodP9YG0Q
Виж целия пост
# 8
Моята е Conti maxi plus VC-148.

Недостатъци:
 - голям размер;
 - доста е шумна

Предимства:
 - супер ниска цена спрямо други продукти от този вид;
 - висока мощност;
- лесна за почистване

Въпреки недостатъците, които съм посочила, мога да кажа, че съм много доволна от прахосмукачката.
Виж целия пост
# 9
Имаме някакво Нео с воден филтър. Работи си добре, но си е слугуване.

То какъвто и вид да се вземе, все си е слугуване - на тази чистиш контейнера, на другите тупаш торбички или сменяш.... Crazy
Виж целия пост
# 10
Имам Zemler комбинирана с торбичка и воден филтър.
Отдавна спрях да ползвам водния филтър. Почистването след всяко чистене е ангажимент и не намирам разлика. Ако си позволя да не я почистя, после съжалявам. Смрад ужасен.
Като дойде ред за нова няма да поглеждам към воден филтър.
Виж целия пост
# 11
Имам Горение - тази https://www.technomarket.bg/prahosmukachki/gorenje-vck-1901-wf-09112307

От Емаг я взех на Черен петък за 160 лв

Идеална ми е за ползване - мръсната вода сипвам в тоалетната и изплаквам във ваната с душа за секунди контейнера.. Пускам прахосмукачка 1-2 пъти седмично, така че ми е все тая каква е общо-взето.

Имам и обикновена с циклонен филтър, пак се чисти след употреба. Това поне не ми праща праха във въздуха обратно (алергична съм към прах и обикновените прахосмукачки, които сме имали досега ме побъркват). Пратих я на ММ в мазето, че дърводелства там, да почиства Simple Smile .. докато сдаде багажа..

Рейнбол ми беше дал колега да ползвам за седмица - еми същата работа върши (в частта си за прахосмучене), за 30 пъти по-малко пари Simple Smile .. не бих инвестирала в такава пирамида Simple Smile

Още един плюс голям на водния филтър: не убива прахосмукачката след ремонт Simple Smile Нашата я  пробвахме на гипс и замаска, след шлайфане и на дървен прах, след пробиване - еми не мръдна! И то в продължение на месец .. Само сменях водата няколко пъти, като почнеше да става на туткал Simple Smile Simple Smile .. но досега сме изтребвали 2 бр. обикновени прахосмукачки - с торба и с циклон - след подобна офанзива. Смятам настоящата за желязна!
Виж целия пост
# 12
И от мен един глас за Зелмер. Моята също е комбинирана, но досега не съм ползвала хартиената торбичка. Това, което ще кажа като недостатък, който съм открила на някого може да прозвучи смешно, но мен много ме дразни силната синя светлина на копчетата, когато прахосмукачката е включена. Инече не ми тежи миенето на контейнера, всеки път се учудвам колко много боклук събира. И от перящата функция също съм доволна.
Виж целия пост
# 13
Миенето на контейнера е право на мъжа ми Laughing

П.П. Досега и ние не сме ползвали хартиената торба, само водния филтър.
Виж целия пост
# 14
И аз се интересувам от темата.
Zelenika,ще споделиш ли какъв модел е твоята прахосмукачка?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия