Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

  • Публикувана: 2 апр. 2020, 08:49 ч.
  • Последно мнение: 1 май 2020, 16:11 ч.
  • 196 089
  • 4 005
ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВАТА НИ ТЕМА ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ!
Ще помоля снимките да се слагат в скрит текст, както и повече от един цитат. Скрит текст през мобилна версия се прави като напишете [spoiler*] [/spoiler*] и поставите текста или картинката между двете скоби /без */


ЛИНК КЪМ ИНСТАГРАМ АКАУНТ - BGINFLUENCERS_REVEALED

Старите теми:

Често обсъждани български канали и блогове:  
Скрит текст:
Антоанет Пепе
Антоанет Попова
Валери Йорданова
Евгения Джаферович
Ивана Александрова
Йоана Петрова
Карина Илиева
Bobis MakeUp / Боряна Стефанова
Agleu / Зорница
Eat, love, make up / Стефи
MakeUpButHow / Елица Димитрова
MyBeautyMadness / Адри
MyBoxOfBeauty / Милена
EXPATBGMUM / GRUMPY/ ГРЪМПИ
Mama Model / Александра Петканова
Мона Гочева / Mona Gocheff
Мария Драганова
Гери Петкова
Гери Димитрова
ПолинаСофия
Галя Симеонова
Изабел
Любо Жечев
Поли Недкова
Polly Molly's world
Yoanna Yoko
Mint Stories / Звезделина и Калоян
Златена Енчева
Милица Маркова
Адриана  
Мария Андреева
Brainpickings на Мария Попова
Дани от Quadrifo
Калина Николова
Анелия Терзиева
Ида Магдаленова
Ние, нашите и кучето
Люси от World of Art Craft
Andrea Banda Banda
Четат ли двама
Хрисиландия
Надя Сивкова
Мариета от Murfeishun
Lina Style -Лина  
Natallie Anastasova
Elizabeth Fame
Наум и Теа
Chefo
Aneliya's channel - Анелия от Англия
Радостна мама
Даростинта - Life bites blog
Инфармация
Мими Георгиева - Мими Сладкиша, Мими Щолена
Мъци
Виктория Капитонова


Живот със Синдром на Даун
Често обсъждани чуждестранни канали и блогове:


Често обсъждани Инстаграм акаунти:


РЕЗУЛТАТ ОТ АНКЕТАТА, КОЯТО WELT ЛЮБЕЗНО ПРОВЕДЕ В КРАЯ НА 2019:

Скрит текст:
Здравейте!
Ето и обещаните резултати от форумната анкета Блогъри и влогъри в България 2019.
443 участника взеха участие в нашето проучване за настроенията спряло влогърите и блогърите на родна територия, а 420 от тях попълниха анкетата до самия и край. Понеже не целим да се пише научен доклад, а да се забавляваме, съм взимала всички отговори предвид, а не само изцяло попълваните анкети.
В анкетата бяха включени всички влогъри и блогъри от първа страница на декемврийската тема и опцията „друг“.

Кой е най-често обсъжданият блогър/влогър?
Категоричният победител в категорията най-обсъждан блогър/влогър е Антоанет Пепе, която са посочили 420 потребители (от 441). Това число се равнява на 95,24%. Второто място си делят Елица (makebuthow) и Валери Йорданова, които са получили по седем гласа. На трето място е Антоанет Попова, която е получила два вота. По един човек е гласувал за Адри (mybeautymadness), Александра Петканова (Mama Model), Гери Димитрова, Любо Жечев и Надя (Инфармация).

Кой е най-инфантилният блогър/влогър?
397 потребители (от 435) са гласували, че най-инфантилният блогър/влогър е Кралицата на ваканциите Валери Йорданова.
2. Гери Димитрова – 9 гласа
3. Гери Петкова -  6 гласа
4. Място – 5 гласа
5. Йоана Петрова/Елица (makebuthow) – 2 гласа
Получили по един глас – Aнтоанет Попова, Ивана Александрова, Мона Гочев, Мария Драганова, ПолинаСофия, Изабел, Polly Molly's world, Адриана, Дани от Quadrifo, Elizabeth Fame, Анелия, Наум и Теа, Филяка

Кой блогър/влогър получава титлата „ходеща реклама“?
След една изпълнена с продуктови позиционирания, необявени спонсорства и потайни колаборации година, през която се насладихме на пържени яйца, бърза доставка на бухти, интересни начини за използване на перилни препарати, чудотворни мокри кърпички с вода, бални рокли, тоалетни блокчета и Джонсън от загрижени родители, в категория „ходеща реклама“ битката е по-оспорвана.
Първо място заема Антоанет Пепе, за която са гласували 175 потребители (от 430). На второ място се нарежда Зорница от AGLEU MAMA, а на трето Галя Симеонова.  Някои от снимките са изрязани или замъглени, за да не се виждат децата на тях. Инфлуенсърите получили само по един глас не са включени в диаграмата.

Скрит текст:
Кого харесвате най-много?
Най-харесваният инфлуенсър през 2019 година е Антоанет Попова, която е получила подкрепа от 92 потребители (от 438). На второ място се нарежда Елица с 54 гласа, а на трето е Милена с 51. Диаграмата представя топ 10 на най-харесваните блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кого харесвате най-малко?
114 гласували не харесват Гергана Христова, което я прави най-нехаресваният инфлуенсър в класацията на нашата тема (от 433). Следвана е от Валери Йорданова и Гери Петкова, които са получили съответно 72 и 24 негативни гласа. Диаграмата представя топ 10 на най-нехаресваните блогъри и влогъри през годината.
Скрит текст:
Кого намирате за най-забавен?
Най-забавен според 123 потребители е Любо Жечев, а плътно за него застава Антоанет Попова със 122 гласа (от 431). На трето място е expatbgmum, по-известна във форума като Гръмпи, а сред по-извисените като създателка на хаштага нито ден без вино, който стопля нашите сърца и души през месец декември.. Тя е получила 49 гласа.
Приятелско намигване към потребителя, който е гласувал с „Никой от изброените няма чувство за хумор.“ Диаграмата представя топ 10 на най-забавните блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кого намирате за най-нелеп?
Валери Йорданова оглавява класацията за най-нелеп инфлуенсър с 189 гласа след много пиене на горещ шоколад, изморителни дни, пеене с микрофон-дезодорант, фотосесии и най-прекрасното тоалетче на Мини Маус (от 433). След нея се нареждат Гери Димитрова с 77 гласа и Гери Петкова с 22 гласа. Диаграмата представя топ 10 на най-нелепите блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кой блогър/влогър се обличаше най-стилно през изминалата година?
Най-стилната инфлуенсърка през 2019 е била Елица Димитрова, която е получила 155 гласа от 433. На второ място се нарежда Александра Петканова, за която са гласували 69 човека, а на трето е Валери Йорданова, която е получила 18 вота. Диаграмата представя топ 10 на най-стилните блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кой блогър/влогър се обличаше най-нелепо през изминалата година?
Най-нелепо облечената дама от инфлусърите през 2019 е Антоанет Пепе, която е получила 123 гласа (от 424). 93 гласа е получила Ивана Александрова, което я поставя на второ място, а Гергана Димитрова заема третото с 37 гласа. Диаграмата представя топ 10 на най-нелепо облечените блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кой блогър/влогър се оказа голямото откритие на 2019?
С голяма преднина пред останалите Любо Жечев се е откроил като откритието на 2019 година. Той е получил 160 от 424 гласа. На второ място е Антоанет Попова с 37 гласа, а на трето Александра Петканова с 24 гласа.

Скрит текст:
Кой блогър/влогър Ви разочарова през 2019?
Най-голямото разочарование за публиката през 2019 е била Зорница, която е получила 112 от 417 гласа. 78 гласували са загубили симпатиите си към Антоанет Пепе, а 67 към Валери Йорданова.
Скрит текст:

ПОБЕДИТЕЛИТЕ В АНКЕТАТА "Най-дразнещ б/влогър" ОТ ТЕМА 16 СА:

ГЕРИ ДИМИТРОВА

АНТОАНЕТ ПЕПЕ

ВАЛЕРИ ЙОРДАНОВА

Надявам се темата да Ви допадне, ако имате други предложения за често обсъждани канали или блогове, споделете ги в коментар и ще ги добавя!
Виж целия пост
# 1
Благодаря за новата тема, Лана.

Коцка в интервю... Една жена в много роли.😊
https://iskrata.bg/post-3295 
Виж целия пост
# 2
Лана, благодаря за новата тема! 🤗

Пренасям си коментара, тъй като бях започнала да пиша в старата:

Не знам какво толкова грубо или грозно се каза по отношение на Пепе, че се хванахте за това.
Колкото и да не им се вярва на някои - Филети са двойка, от година вече, целуват се и правят секс, няма нищо странно в един момент да имат дете.
Не ме разбирайте погрешно - твърдо против съм директното навлизане по тази тема /не само към Пепе, а към всяка друга жена/ от рода на “хайде, време ви е вече“, “да не си бременна”, “имате ли новина“ и такива подобни.
Но тук е тема за клюки, чешем си езиците, не виждам нещо лошо в това, че някой е изказал предположение, както е правено по отношение на много други двойки.
Виж целия пост
# 3
Въпросът е, че излезе така , че от една целувка и тя вече е в родилното. Може да си е взела поука и вече да е по- предпазлива, а не да роди след 3 месеца връзка.
Виж целия пост
# 4
Аз малко изтървах края на предната тема и не съм много в час за какво точно говорите, но не мисля, че Пепе би забременяла отново скоро. Тя не спира да говори в ед.ч. За нейния апартамент, нейните дъщери, как ще си живеят по женски и тн, не мисля че би допуснала нов мъж да живее с тях перманентно.
Но това е Пепе, лесно забременяващата, та не бих се учудила, ако опровергае моите теории. 😂
Виж целия пост
# 5
Знаейки историята на Пепе, е нормално да има подмятания, дали след една целувка ще има бебе.
Но и аз си мисля, че този път няма да тръгне в тази посока. Дава вид, че в момента просто се радва на новата тръпка и гледа децата. Дано да не греша.

Благодаря за темата Simple Smile
Виж целия пост
# 6
Не ми се рови сега в предната тема да търся коментара, но мисля, че той беше относно общата картинка в момента - Фики живее с техните, разбира се добре с баща ѝ , Пепе изглежда видимо по-спокойна, а не заради въпросната целувка.
Виж целия пост
# 7
Съгласна съм, че Пепе не планира трето дете. Детската стая, мисля, е предвидена само за две деца. Но пък трето дете би й вдигнало гледаемостта на канала, защото тотално замря и ми изглежда изчерпана от идеи. Както и да е, кога ще минат от мода майки влогърки? Прекалено много са вече, а нито една българска такава не показва наистина интересно съдържание.
Виж целия пост
# 8
Благодаря за новата тема! Heart

По темата съдя, че влогъри/блогъри с деца даже губят последователи и интереса на хората (aз пък си ги гледам и са ми приятни. Grinning ), така че не мисля, че някой би разчитал това да му вдигне гледаемостта.
Виж целия пост
# 9
Да направиш бебче, за да ти се вдигне гледаемостта на видеата??? Това звучи абсурдно
Виж целия пост
# 10
Факт е, че все повече от новите влогърки да майки с малки деца, които от нямане на много работа правят влогове.
Да направиш бебче, за да ти се вдигне гледаемостта на видеата??? Това звучи абсурдно
Мда...
Виж целия пост
# 11
Да, влоговете с дечица винаги са много умилителни и мили, но едно е да имаш детенце и да започнеш да снимаш, съвсем друго е да създадеш 3-то бебче ЗА повече гледаемост...🤦🏼♀
Виж целия пост
# 12
Благодаря за новата тема, Лана!

Гледах Валери - доста е нелепа, горката, но не ме дразни, дори ми е някак симпатична. Грима си беше шега, според мен, а съветите, които даде са практични, особено за 12-годишните.

За Пепе - и аз не мисля, че планира още деца, но знае ли човек Simple Smile
Виж целия пост
# 13
На Галка понеже й е забранено да излиза, а пък и моловете не работят, имала необходимост просто да седне, и да си поръчва нещо... О.М.Г няма оправия с тия "болни мозъчета" .. 🙄🤭
Виж целия пост
# 14
Да направиш бебче, за да ти се вдигне гледаемостта на видеата??? Това звучи абсурдно

Въобще не е абсурдно ако питаш Американките.Хитри лисици са те - то бебета,то любовници,то измислени проблеми,всичко правят за едните кликове...и ги разбирам донякъде.За разлика от българките,американките наистина правят пари от ютуб и спонсорства(милионерки са повечето) и им трябва контент,за да валят парите.
За Пепе,и аз не знам защо толкова е бързала да ражда от Селчо,сляпа любов,но чак толкова?!Нейни си проблеми.
С Ф3 много си отиват,татко Иван(защо му казвате Джовани?) видимо харесва момчето.Оставам с впечатление,че гледа на него като на син.
Апропо,гледах новия им съвместен клип.Не беше уау,но уважавам труда на Ф3 и с удовоствие го гледам и "лайквам".

Утре съм си запланувала Галя с покупките,евентуално Chanelette,която пък не съм гледала от месеци.Много ми е приятна/релаксираща.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия